Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Ο κ.Υπουργός απαντά στη Σ.Κ.Α.Υ.

Ο κ.Υπουργός απαντά στη Σ.Κ.Α.Υ.

Απάντηση στη Σ.Κ.Α.Υ. έδωσε ο κ. Υπουργός για ένα θέμα που καταγγέλθηκε στις αρχές Ιουνίου και απασχολεί 800 περίπου συναδέλφους πανελλαδικά και μπορείτε να δείτε εδώ.

Συγκεκριμένα η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων (Σ.Κ.Α.Υ.) Θεσσαλονίκης προκάλεσε για πρώτη φορά στο πανελλήνιο στην ιστορία του ένστολου αστυνομικού συνδικαλισμού, ΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ σχετική επίσημη παρέμβαση στη Βουλή με την υποβολή σχετικής αναφοράς από Βουλευτή του Ν. Θεσσαλονίκης, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Με το θέμα μάλιστα ασχολήθηκε στο σύνολό του ο γραπτός και ηλεκτρονικός τύπος της χώρας, όπως και το site της πανελλαδικής εμβέλειας εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, το οποίο μπορείτε να διαβάστε εδώ.

Η ηθική επιβράβευση και ικανοποίηση είναι το μόνο που μας απέμεινε κ. Υπουργέ, μη μας το στερείτε!!!

Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε, ενωμένοι όλοι μαζί στο πλευρό του πρωτοβάθμιου συνδικαλιστικού σωματείου της Ε.Α.Υ.Θ. και της Ομοσπονδίας μας,  της Π.Ο.ΑΣ.Υ. για την προστασία και αναβάθμιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, ανεξαρτήτως βαθμού και Υπηρεσίας που υπηρετούν!

Κλείνοντας κ. Υπουργέ σας καλούμε να εφαρμόσετε άμεσα την απόφαση του ΣτΕ  ως κυβέρνηση και να αποκαταστήσετε τους μισθούς μας, ως οφείλετε. Επίσης να διασφαλίσετε την βιωσιμότητα του ΤΕΑΠΑΣΑ που αποτελεί από μόνο εύρωστο Ασφαλιστικό Ταμείο όλων των υπηρετούντων στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, γεγονός άλλωστε που αποδεικνύετε και από τις αναλογιστικές μελέτες.

Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

«πρώτα ο συνάδελφος»

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …