Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Aπόψεις / Άρθρα / Ο Συνδικαλιστής

Ο Συνδικαλιστής

Αγαπητοί συνάδελφοι, πολλές φορές ακούμε ότι ο συνδικαλισμός βρίσκεται σε κρίση-ύφεση στο επάγγελμά μας, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω, δεν βρίσκεται ο συνδικαλισμός σε κρίση, απλά αυτοί που εκλέγονται είναι ανεπαρκής, ενώ και οι συνάδελφοι δεν συμμετέχουν ενεργά και απαιτητικά στις συνδικαλιστικές δραστηριότητες.

Στη πόλη μας στις συνδικαλιστικές παρατάξεις που υπάρχουν  κάνουν κουμάντο είτε Συνδικαλιστές που δεν τους ψηφίζουν ούτε η Υπηρεσίες τους, είτε κομματάρχες του συνδικαλισμού-προσκείμενοι φανατικά σε κόμματα με θρησκευτική ευλάβεια, είτε οι άφαντοι βολεμένοι που εμφανίζονται κάθε τρία χρόνια και ζητάνε τη ψήφο σας. Μπορεί τώρα να αναρωτιέστε ποιοι είναι, μην ανησυχείτε, είναι αυτοί που εσύ ψήφισες Συνάδελφε, αυτοί που δεν έχεις το κινητό τους, που δεν το σηκώνουν και όταν τελικά τους βρίσκεις, δεν γνωρίζουν τίποτα από αυτά που τους ρωτάς, γιατί δεν δούλεψαν ποτέ στην Αστυνομία, ζούνε μια ζωή σε Υπηρεσίες-γραφεία στα οποία δεν πατάνε με την ανοχή των Προϊσταμένων τους, οι οποίοι είναι φίλοι τους και από τους οποίους υποτίθεται θα σε προστατέψουν.

Νομίζεις ότι είναι μόνο αυτό, όχι, ασχολούνται και με τη μετάθεσή σου, ποιο κόμμα ψηφίζεις, με ποιον είσαι φίλος και αν δεν τους ψηφίσεις αλίμονο σου.

Οι φίλοι τους και οι κολλητοί τους είναι στις καλύτερες Υπηρεσίες και με τις γνωριμίες τους κανονίζουν και τις κρίσεις-μεταθέσεις των φίλων τους Αξιωματικών.

Έτσι συνάδελφε το σύστημα δουλεύει και ο συνδικαλισμός, χάρη σε εσένα, εσύ είσαι αυτός που δίνεις τη ψήφο σου στον αεράτο συνδικαλιστή, τον υπηρέτη του συστήματος της ανομίας και της ρουσφετολογίας, και γι αυτό απευθύνομαι σε εσένα, γιατί μόνο εσύ μπορείς να το αλλάξεις, να το γκρεμίσεις, να το συνθλίψεις, γιατί εσύ το δημιούργησες!

Σύντομα θα έχεις την ευκαιρία αυτή, γιατί κοντά σου, δίπλα σου, στη πόλη και στην Υπηρεσία σου, δημιουργείται από το μηδέν, μια καινούργια παράταξη, από νέους συναδέλφους, ακομμάτιστους, που δεν χρωστάνε τίποτα σε κανένα κόμμα, σε κανέναν Αξιωματικό. Θα είναι εκεί για σένα, όχι στις εκλογές, αλλά από τώρα, μετά από τις εκλογές και πλέον για πάντα. Δε θα σου πω που, δεν θα σου πω πως λέγονται, δεν χρειάζεται να τους βρεις, θα σε βρουν αυτοί, γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, να τρέχουν για σένα, για το ωράριό σου, για τη δυσμενή-παράνομη με «υπηρεσιακά κριτήρια» μετάθεσή σου, για κάθε παράνομη καταπάτηση των δικαιωμάτων σου, γιατί στην Αστυνομία δεν επιτρέπεται να υπάρχει ανομία και ασυδοσία.

Εσύ θα δώσεις λύση και μόνο εσύ!

Δεληγιώργης Γεώργιος, Αντιπρόσωπος στη Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Δείτε επίσης

Τιμή και δόξα στην Ελληνική Αστυνομία

Του δρος Κωνσταντίνου Δούβλη Για τους αναγνώστες μου, δεν είναι μυστικό ότι αγαπώ την έννομη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *