Στην καταδίκη του αστυνομικού που χτύπησε με σιδηρογροθιά στο κεφάλι καθαρίστρια έξω από το υπουργείο Οικονομικών, προχώρησε ο Χρήστος Φωτόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Ο Χρήστος Φωτόπουλος με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη εκδημοκρατισμού της αστυνομίας και κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία ότι δεν αντιμετώπισε τα φαινόμενα από τη αρχή, από τη στιγμή που άρχισαν να εμφανίζονται.
«Δυστυχώς, υπάρχουν και αυτοί οι ανεγκέφαλοι, εγκληματικές προσωπικότητες στο χώρο της αστυνομίας, οι οποίοι αμαυρώνουν και ακυρώνουν τις προσπάθειες της συντριπτική πλειοψηφίας των αστυνομικών» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τέλος εξέφρασε την διαφωνία του στον τρόπο που διεξάγονται οι ΕΔΕ, «δεν γνωρίζουμε τι γίνεται με τις ΕΔΕ, δεν έχουν βγει τα πορίσματα στη δημοσιότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «έχουμε μετατρέψει συνανθρώπους μας σε φυτά και δεν έχει γίνει έρευνα».
Πηγή: ποντίκι
Δημοσιευμένο: bloko.gr
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ:
[youtube id=”Vgh2hVf_f3o” width=”600″ height=”350″]
skaythess.gr ΣΚΑΥ | «δίπλα στον συνάδελφο»