Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ

omospondies_logo

Αθήνα, 20 Μαρτίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 506/1/27

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών μας πραγματοποίησαν σήμερα (20-3-2014), έκτακτη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ για το επίμαχο θέμα της καταβολής στους ένστολους εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης.

  Από πλευράς του κ. Υπουργού έγινε ενημέρωση και παρουσιάστηκε η συμφωνία της Κυβέρνησης με την Τρόικα για την έκτακτη αυτή ενίσχυση ενός αριθμού συναδέλφων μας.

  Τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών μας επεσήμαναν ότι δεν διορθώνονται οι αδικίες που έχουν προκληθεί με αποτέλεσμα να υπάρχει αναστάτωση στις τάξεις των ενστόλων και να εγείρονται εύλογα ερωτηματικά. Γι’ αυτό ζητήθηκε από πλευράς μας και συζητήθηκαν τρόποι εξορθολογισμού της καταβολής του, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του κ. Πρωθυπουργού.

  Την προσεχή εβδομάδα θα ακολουθήσει νέα συνάντηση ώστε να τύχουμε πληρέστερης ενημέρωσης.

  Το συνδικαλιστικό μας κίνημα, τελώντας σε πλήρη εγρήγορση, εκφράζει την αγωνία του για μία ακόμα φορά και καλεί την Πολιτεία να πράξει το χρέος της.

ypografes_omospondion4

Πηγή: poasy.gr

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …