Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Τι θα γίνει με τους πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη – Η απάντηση του Υπουργείου

Τι θα γίνει με τους πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη – Η απάντηση του Υπουργείου

Ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα κατήγγειλε με ερώτηση του στη Βουλή  ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στη Β’ Θεσσαλονίκης Αριστείδης Φωκάς.

prosfiges1

prosfiges2

prosfiges3

prosfiges4

prosfiges5

prosfiges6

Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων (Σ.Κ.Α.Υ.) Θεσσαλονίκης ως ενεργός συνδικαλιστικός συνδυασμός που προσβλέπει στην διαφύλαξη και προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και συμφερόντων των Αστυνομικών καταγγέλλει:

Η εκτέλεση υπηρεσίας σε Χώρους και σε Κέντρα Φιλοξενίας Αλλοδαπών, καθώς και ό,τι σχετίζεται με τα ειδικότερα ζητήματα της διαχείρισης του Μεταναστευτικού-Προσφυγικού προβλήματος ΔΕΝ είναι καθαρά θέμα μόνο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη νομοθετική διάταξη όσον αφορά το ρόλο και τα καθήκοντα της Αστυνομίας, αλλά και δεν συνάδει με το μέτρο και τους κανόνες ασφαλείας, λίγοι Αστυνομικοί να επιτηρούν – φυλάνε – προσέχουν εκατοντάδες ανθρώπους, χωρίς σαφές και συγκεκριμένο υπηρεσιακό και επιχειρησιακό σχέδιο δράσης.

Αλήθεια έχει ποτέ κάποιος από την επίσημη Πολιτεία ερευνήσει εάν οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί έχουν εξοπλιστεί, έχουν εμβολιαστεί, έχουν διερμηνέα, έχουν συνδρομή από άλλες συναρμόδιες Υπηρεσίες του Δημοσίου για να μπορέσουν με ασφάλεια να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους;

ΑΘΩΡΑΚΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΩΣ ΠΟΤΕ;

 

skay_thess_600_300

SKAY_SLOKAN

Find, Like, Share / skaythess facebook, twitteryoutubeinstagram

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …