Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Η κυβέρνηση φέρνει άρον άρον στη Βουλή το Ασφαλιστικό -Ψηφίζεται την Κυριακή

Η κυβέρνηση φέρνει άρον άρον στη Βουλή το Ασφαλιστικό -Ψηφίζεται την Κυριακή

Την πρόταση της κυβέρνησης να διεξαχθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο η συζήτηση επί του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, επικύρωσε κατά πλειοψηφία η Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.

Με την κυβερνητική πρόταση διαφώνησαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται πως το νομοσχέδιο αναμενόταν να κατατεθεί στην Βουλή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αλλά το Μαξίμου αποφάσισε να επισπευσθούν οι διαδικασίες προκειμένου να πάει με ψηφισμένο το Ασφαλιστικό στη βαλίτσα του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Eurogroup.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …