Μια ολόκληρη πόλη έχει να λέει για την αστυνομικό που κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των μαθητών! Ο λόγος για την διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μύκης, ανθυπαστυνόμο Χρυσούλα Καζάκου, η οποία έλαβε μια επιστολή που υπογράφει η Δ/νση του 8/θεσιου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Μύκης και απευθύνεται στην ίδια και με αυτήν εκφράζουν τις ευχαριστίες του σχολείου.
Με επιστολή που υπογράφει η Δ/νση του 8/θεσιου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Μύκης και απευθύνετε στην δ/κτη του Αστυνομικού Τμήματος Μύκης, ανθυπαστυνόμο Χρυσούλα Καζάκου και το προσωπικό της υπηρεσίας εκφράζουν τις ευχαριστίες του σχολείου.
Το γεγονός της αγαστής συνεργασίας των αρμοδίων Υπηρεσιών του Ελληνικού Κράτους, ειδικά στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της πατρίδας μας, φέρνει σαφώς το καλύτερο αποτέλεσμα και την ανύψωση του μορφωτικού και εν γένει του πνευματικού επιπέδου των παιδιών μας. Κλείνοντας την παρούσα επιστολή, σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και ευχόμαστε στο μέλλον την επιτυχή – όπως η συγκεκριμένη εκδήλωση – επανάληψη παρόμοιων ενεργειών – δράσεων.
skaythess.gr ΣΚΑΥ | «δίπλα στον συνάδελφο»
