Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Ευτυχώς εκτός κινδύνου ο Αστυνομικός που πυροβολήθηκε στη Θεσσαλονίκη[video]

Ευτυχώς εκτός κινδύνου ο Αστυνομικός που πυροβολήθηκε στη Θεσσαλονίκη[video]

Ακολουθεί δημοσίευμα για περιστατικό επίθεσης εναντίον Αστυνομικού από δράστη με πυροβόλο όπλο, το οποίο συνέβη σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και ευτυχώς είχε καλή κατάληξη για την υγεία του συναδέλφου μας, τουλάχιστον προς το παρόν.

Εμείς ως Σ.Κ.Α.Υ.Θεσσαλονίκης εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τη συμπαράσταση μας στον συνάδελφο που δέχτηκε την αναίτια αυτή επίθεση κατά της ζωής του και θα είμαστε δίπλα σε αυτόν και την οικογένειά του ό,τι και αν χρειαστεί.

Αλλά,

υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά στην Ελληνική Πολιτική ηγεσία, ότι είναι τουλάχιστον ντροπή που δεν έχει αναγνωρίσει το επάγγελμά μας ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό!

Στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424 νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας, ο οποίος δέχτηκε μια σφαίρα στην αριστερή ωμοπλάτη, από άντρα, στην οδό Στρωμνίτσης, στη Θεσσαλονίκη.

Το ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στο διαμέρισμα της οικογένειας, στην περιοχή της Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ο δράστης, Κ.Σ., είχε έντονη λογομαχία με την αδερφή του, παρουσία της μητέρας του και ο άντρας την πυροβόλησε δύο φορές στα πόδια.

Το θύμα κάλεσε την αστυνομία και αστυνομικός του Τμ. Ασφαλείας Πυλαίας ανέβηκε προς το διαμέρισμα όπου ήταν σε εξέλιξη το επεισόδιο. Όταν άκουσε τον πυροβολισμό, προσπάθησε να φύγει για να καλέσει ενισχύσεις, όμως ο δράστης τον αντιλήφθηκε και τον πυροβόλησε στην αριστερή ωμοπλάτη.

Στη συνέχεια, ο Κ.Σ. αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, ωστόσο, το τραύμα που φέρει είναι επιπόλαιο και δεν κινδυνεύει η ζωή του.

 

thestival.gr

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …