Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / Ένωση Ιωαννίνων: Επίθεση εναντίον της Δημοκρατίας η επίθεση κατά του αστυνομικού

Ένωση Ιωαννίνων: Επίθεση εναντίον της Δημοκρατίας η επίθεση κατά του αστυνομικού

Η αγωνία για τη ζωή του άτυχου αστυνομικού των ΤΑΕ που πυροβολήθηκε στο κεφάλι  εξακολουθεί να διατηρείται αμείωτη με την οικογένεια του και σύσσωμη τη τοπική αστυνομία να παραστέκεται στον αγώνα που δίνει. Η Ένωση Ιωαννίνων με ανακοίνωση εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της.

“Η Ένωσή μας ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την άνανδρη και δολοφονική επίθεση εναντίον δύο ακόμη εργαζόμενων συναδέλφων μας με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό τους, στις Βρύσες Αποκορώνου Κρήτης.  
     Εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή μας, ευχόμαστε στους συναδέλφους ταχεία ανάρρωση και σύντομη επάνοδο στις οικογένειές τους.
     Όμως η εν ψυχρώ αυτή δολοφονική απόπειρα δεν στρέφεται εναντίον των ιδίων των  Αστυνομικών  που λειτουργούν με  ευαισθησία και φιλότιμο, αλλά αποτελεί επίθεση, η οποία στρέφεται κατά των θεμελιωδών  δομών της δημοκρατικής μας κοινωνίας.
     Η διασφάλιση των Αστυνομικών, θα πρέπει να αποτελέσει το κύριο μέλημα της πολιτείας, ενώ όλοι μαζί θα πρέπει να σταθούμε απέναντι στους κάθε λογής κακοποιούς που αναίτια στρέφουν τα πυρά τους εναντίον της δημοκρατίας μας.”

Για το Δ.Σ.

bloko.gr

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …