Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Χωρίς κατηγορία / Προσφορές & εκπτώσεις για τους Αστυνομικούς!

Προσφορές & εκπτώσεις για τους Αστυνομικούς!

Η ΣΚΑΥ συνεχίζει τα σταθερά αλλά όχι αργά, καινοτόμα βήματα της, στο δύσβατο μονοπάτι του υγιούς και δημιουργικού συνδικαλισμού, έχοντας επιλέξει και παραμένοντας σταθερή στον συνδικαλισμού της ουσίας, αποφεύγοντας τον συνδικαλισμό της φωτογραφίας και της αερολογίας.

Ο συνδικαλισμός πρέπει να είναι υπηρέτης του εργαζόμενου συναδέλφου, πρέπει να προσφέρει και να αποδεικνύει κάθε μέρα την αξία της ύπαρξής του.

Έτσι λοιπόν, μετά το άνοιγμα της ενότητας των forum , που σκοπό έχει την άμεση επικοινωνία όχι μόνο μαζί μας, αλλά και με άλλους συναδέλφους που συμμερίζονται τα ίδια προβλήματα και που δεκάδες συνάδελφοι υποδέχθηκαν και αγκάλιασαν αμέσως, η ΣΚΑΥ προχωράει στο άνοιγμα μιας νέας, μιας καινούριας ενότητας: των ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ προς όλους τους συναδέλφους!

Η ενότητα αυτή που θα ετοιμάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα αποτελέσει ένα καθημερινό χρήσιμο βοήθημα για τον καθένα μας, καθώς θα περιλαμβάνει συγκεντρωμένες προσφορές προς όλους τους συναδέλφους, από όλα τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες σε ειδικές ή προνομιακές τιμές για τους Αστυνομικούς, μόνο με την επίδειξη του υπηρεσιακού μας δελτίου ταυτότητας!

Για αυτόν ακριβώς το λόγο απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς όσους συναδέλφους επιθυμούν να μας στείλουν ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ στο e-mail skaythess@gmail.com ώστε να καταχωρηθούν στην αντίστοιχη ενότητα και να γίνουν γνωστές σε όλους!

Όταν ξεκινήσαμε τη δημιουργία της ιστοσελίδα μας δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα τύγχανε αυτής της καθολικής αποδοχής των συναδέλφων ανά  το Πανελλήνιο!

Από τα βάθη της καρδιάς μας, σας ευχαριστούμε όλους, που μας στηρίζετε και μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας!

Επίσης σας υπενθυμίζουμε και το λογαριασμό που δημιουργήσαμε στο Twitter @skaythess, όπου μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να ενημερώνεστε για όλα τα συνδικαλιστικά και όχι μόνο νέα του κλάδου μας.

Όλοι μαζί ενωμένοι, είμαστε πιο δυνατοί!

Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων [Σ.Κ.Α.Υ.]Θεσσαλονίκης
¨πρώτα ο συνάδελφος¨

Δείτε επίσης

Η υπέροχη στιγμή που ελαφάκι φιλάει αστυνομικό που το έσωσε από τις φωτιές

Ένα νεογέννητο ελαφάκι, δίνει ένα φιλί στον λαιμό ενός αστυνομικού, ο οποίος το έσωσε μέσα …