Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / Δένδιας: Η τρομοκρατία δεν θα έχει μέλλον στην Ελλάδα μετά τις αλλαγές στο σωφρονιστικό

Δένδιας: Η τρομοκρατία δεν θα έχει μέλλον στην Ελλάδα μετά τις αλλαγές στο σωφρονιστικό

«Οι διωκτικές αρχές είχαν σαφή γνώση της συνεργασίας» του Χριστόδουλου Ξηρού με την οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Νίκος Δένδιας, με αφορμή τον εντοπισμό γενετικού υλικού του καταζητούμενου τρομοκράτη στο τρομοδέμα που εστάλη στο ΑΤ Ιτέας και για το οποίο ανέλαβαν την ευθύνη οι «Πυρήνες».

Σε δηλώσεις του στον Σκάι, ο κ. Δένδιας υπογράμμισε ότι σε βάθος χρόνου, και εφόσον προχωρήσει η μεταρρύθμιση στην ΕΛ.ΑΣ. και υπάρξουν αλλαγές στο σωφρονιστικό σύστημα, η τρομοκρατία δεν θα έχει μέλλον στην Ελλάδα.

Σημείωσε επίσης ότι με την τρομοκρατία δεν πρέπει να ασχολείται μόνο η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, αλλά και οι 50.000 αστυνομικοί της χώρας.

πηγή: tovima.gr

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …