Μέσω ζωντανής παρέμβασής του, για το θέμα της χορήγησης του επιδόματος αλληλεγγύης στους ενστόλους, βρέθηκε στην κυριακάτικη (23-03-2014) πρωϊνη ενημερωτική εκπομπή του πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικου σταθμού Σ.Κ.Α.Ι., ‘Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά’ , ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσ/νίκης (Ε.Α.Υ.Θ.), Θεόφιλος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, και μέλος της Σ.Κ.Α.Υ. Θεσ/νίκης.
Ο κ. Θεόφιλος Παπαδάκης εκπροσωπώντας το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος του κλάδου μας, παρεμβαίνει δυναμικά μιλώντας για το φλέγον θέμα των ημερών, του πολυσυζητημένου εφάπαξ βοηθήματος προς τους ενστόλους, αλλά και όχι μόνο! Αναδεικνύει και αναλύει τις διάφορες πτυχές και λεπτομέρειες του εν λόγω ζητήματος, με το γνωστό μαχητικό του τρόπο και ταυτόχρονα παρουσιάζει και άλλα εξίσου σημαντικά και τεράστιας σημασίας ζητήματα που απασχολούν το πολύπαθο σώμα της ΕΛ.ΑΣ. γενικότερα, αλλά και ειδικότερα το νομό Θεσ/νίκης. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης παρέμβασης μιλούν επίσης, συνδικαλιστής εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος καθώς και εκπρόσωπος συνταξιούχων.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ:
[youtube id=”8OEmd9Wu6FE” width=”600″ height=”350″]Σχόλιο της Σ.Κ.Α.Υ.: Η συγκεκριμένη παρέμβαση του κ. Θεόφιλου ΠΑΠΑΔΑΚΗ είναι ένα κομμάτι μόνο, που αφορά την παρουσία μας στα Μ.Μ.Ε. από ένα σύνολο πολλών παρεμβάσεων που έχουν ήδη γίνει ή πρόκειται να γίνουν από τα μέλη μας! Μιλάμε πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας υπηρετώντας πιστά τις αρχές του υγιούς συνδικαλισμού! ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ!
skaythess.gr ΣΚΑΥ | «δίπλα στον συνάδελφο»