“Λαμβανω το θαρρος να σας απεθυνω αυτη την επιστολη,γιατι μεσα απο μια προσωπικη περιπετεια,ειδα και εζησα το προσωπο της ελληνικης αστυνομιας ,μιας αστυνομιας που παντα προστατευει τον πολιτη και ειναι θεματοφυλακας του δικαιου και τον νομων.
Ειναι η αστυνομια που θελω-ουμε ,εκτιμω-ουμε και αγαπω-αμε!
Εχοντας βοηθησει και ο ιδιος πολλες φορες ανθρωπους καθοτι τυγχανει να υπηρετω στο σωμα της ελληνικης αστυνομιας αυτη την φορα ετυχε να “πρωταγωνιστω” εγω.
Πιο συγκεκριμενα:
31|12|2013 Ωρα 13:45 θεσσαλονικη
εχοντας χτυπησει και τραυματιστει ο γιος μου στο κεφαλι χρηζει αμεσης μεταβασης στην παιδιατρικη χειρουργικη του ιπποκρατειου θεσσαλονικης ,ευρισκομενος δυτικα του νομου με δεδομενο οτι το νοσοκομειο ειναι ανατολικα και με κινηση στον περιφερειακο εθνικο δικτυο ζητησα βοηθεια απο την ελληνικη αστυνομια,σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με την αμεση δραση η προσφορα και η βοηθεια τους ηταν πολυτιμη,ακουγοντας προσεκτικα το προβλημα μου,αφου με ενεθαρρυνε και με καθησυχασε ,κατανοωντας την πολυ δυσκολη θεση μου με διαβεβαιωσε οτι θα κανει τα παντα για να με βοηθησει ωστε να πραγματοποιηθει αμεσα η μεταβαση μας εκει,ανδρες της τροχαιας, της δι.ας και της αμεσης δρασης με την παρουσια και την αμεση κινητοποιηση τους στο εθνικο δικτυο αρμοδιοτητος, εδωσαν τον καλυτερο εαυτο τους εξασφαλιζοντας την κατα τον δυνατον καλυτερη,ασφαλεστερη και ταχυτερη μετακινηση μας.
Αισθανομαι την υποχρεωση να ευχαριστησω θερμα απο τα βαθη της καρδιας μου,δημοσια για την πολυτιμη βοηθεια τους το συντονιστικο κεντρο 100 θεσσαλονικης,τον οδηγο και το πληρωμα του περιπολικου της αμεσης δρασης,επισης θερμες ευχαριστιες στους δικυκλιστες και οποιοδηποτε αλλον συντελεστη του συμβαντος αυτου που δεν ετυχε να γνωρισω προσωπικα.
Ακριβεια,ταχυτητα,επαγγελματισμος,αισθημα ευθυνης και σεβασμος στην ανθρωπινη ζωη,ειναι μονο λιγες απο της αρετες που επεδειξαν οι ανδρες αυτοι.
Αυτη ειναι η αστυνομια ολων των Ελληνων.”
Μετα τιμης και ευγνωμοσυνης
Υπ|κας Μ.Κ
ΣΕΡΡΕΣ 15|01|2013
Δημοσιευμένο: bloko.gr
skaythess.gr ΣΚΑΥ | «δίπλα στον συνάδελφο»