Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για το Μ.Τ.Σ.

Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για το Μ.Τ.Σ.

shmata_poasy-poaxiaΑθήνα 29 Νοεμβρίου 2013
Αρ. Πρωτ.: 605/13/43

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση των Ομοσπονδιών με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, παρουσία και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη με αντικείμενο τα προβλήματα του Μ.Τ.Σ. και την εξεύρεση λύσεων.

yetha_28-11-13
Στον κ. Υπουργό παραδόθηκε υπόμνημα με τις θέσεις των Ομοσπονδιών για τη βιωσιμότητα του Ταμείου, θεσμοθετώντας νέους πόρους που θα συμβάλλουν στην ενίσχυσή του. Επίσης, για την αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου με αναλογική συμμετοχή εκπροσώπων της Αστυνομίας και των συνδικαλιστικών φορέων της.

  Παράλληλα, τέθηκαν τα ζητήματα που αφορούν την νοσηλεία των αστυνομικών στα στρατιωτικά νοσοκομεία και διατυπώθηκε το αίτημα για τη δημιουργία νοσοκομειακής πτέρυγας αποκλειστικά για αστυνομικούς, που θα στελεχωθεί από γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

  Επίσης, συζητήθηκε το αίτημα της εστίασης των Αστυνομικών σε λέσχες των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου δεν υφίστανται αντίστοιχες της Ελληνικής Αστυνομίας.

  Ο κ. Υπουργός ήταν θετικός για όλα αυτά και δεσμεύτηκε ότι εντός της προσεχούς εβδομάδας θα συγκαλέσει σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων ώστε να δρομολογηθούν οι επιβαλλόμενες διαδικασίες.

ypografes_poasy-poaxia

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …