Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Η Σ.Κ.Α.Υ. για τις Συμπληρωματικές μεταθέσεις 2013.

Η Σ.Κ.Α.Υ. για τις Συμπληρωματικές μεταθέσεις 2013.

 

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ…

Τις πρωινές ώρες σήμερα (19-09-2013) συνεδρίασε το συμβούλιο μεταθέσεων προκειμένου να αποφασίσει για τις έκτακτες μεταθέσεις ανά την επικράτεια όσων φέρουν τον βαθμό του Αρχ/κα-Υπ/κα-Αστυφύλακα που κατέχουν οργανική θέση Αστυφύλακα γενικών καθηκόντων και άλλα συναφή θέματα (συνυπηρέτηση κτλ.)

Συνολικά σε όλη την επικράτεια ο αριθμός είναι μόλις 171 άτομα με το στενάχωρο νούμερο των 50 μόλις συναδέλφων για το νομό Θεσ/νίκης.

Το όνειρο όσων καρτερικά αναμένουν μια μετάθεση ιδιαίτερα στις δύσκολες από όλες τις απόψεις (κυρίως οικονομικά) εποχές που ζούμε αποδείχτηκε απατηλό…

Παρά τις προσπάθειες καθώς και τις υποσχέσεις από την φυσική και πολιτική ηγεσία του κλάδου μας για γενναία ενίσχυση που δόθηκαν, στο καταγεγραμμένο αίτημα για 100 θέσεις για την Θεσ/νίκη από το συνδικαλιστικό κίνημα, για μια ακόμη πολλοστή φορά το αποτέλεσμα ήταν άκρως απογοητευτικό!

Διατρανώσαμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η λειψανδρία από τις 1200 περίπου κενές οργανικές θέσεις στη συμπρωτεύουσα, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην απερίσπαστη εκτέλεση καθηκόντων από την υπάρχουσα δύναμη, με αποτέλεσμα την αναπόφευκτη σε κάποιες περιπτώσεις έκπτωση, παρόλο το υψηλό φρόνιμα, αίσθημα ευθύνης και φιλότιμο που διακρίνει τους υπηρετούντες στη Θεσ/νίκη, στην παροχή του αγαθού της ασφάλειας του πολίτη της συμπρωτεύουσας. Δυστυχώς όμως η Αθηνοκεντρική λογική επικράτησε για ακόμη μια φορά….

Η απαξίωση και η δυσμενής αντιμετώπιση εξαιρετικά σημαντικών ζητημάτων που άπτονται του κώδικα μεταθέσεων, προκαλεί την αγανάκτηση όλων μας και δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει να υπάρχει…

Οι αγώνες και οι προσπάθειες της Σ.Κ.Α.Υ. Θεσ/νίκης και του συνόλου του συνδικαλιστικού κινήματος για την αποκατάσταση του σοβαρού προβλήματος της λειψανδρίας θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση!

  Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ-ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Σ.Κ.Α.Υ. Θεσ/νίκης.

Επισημαίνεται επίσης ότι ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στο συμβούλιο μεταθέσεων αποχώρησε από την διαδικασία αρνούμενος να υπογράψει μάλιστα των πίνακα των εκτάκτων μεταθέσεων δηλώνοντας έτσι την πλήρη αντίθεσή του!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ:

 -

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …