Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Αυτή τη φορά δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω!

Αυτή τη φορά δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω!

Αύριο 18-09-2013 και ώρα 09.00 μια συνάδελφος θα είναι κατηγορούμενη στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με το ερώτημα της αργίας με απόλυση.
Κατηγορούμενη είναι η κα Τζατζανά Σταυρούλα, Ανθυπαστυνόμος της Ελληνικής Αστυνομίας και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ροδόπης.
Είναι πραγματικά κρίμα, μια δύσκολη στιγμή η αυριανή για τον συνδικαλισμό και η θέση μου είναι επίσης δύσκολη, καθόσον δεν την γνωρίζω προσωπικά, δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε και πόσο πραγματικά και εάν έφταιγε.
Ξέρω μόνο ότι η κατηγορίες που της προσάπτονται αφορούν τη συμπεριφορά της, κατά τη διαμαρτυρία της Ένωσής της πριν από μήνες στη Κομοτηνή, για τη μετατροπή της καλύτερης Σχολής της Αστυνομίας σε κέντρο κράτησης μεταναστών. Τη μεταμόρφωση του «διαμαντιού» της Αστυνομικής Ακαδημίας σε φυλακή και ό,τι αυτό πρεσβεύει για εμάς τους εισαχθέντες στην Ελληνική Αστυνομία με το σύστημα των Πανελλαδικών [γενικών]εξετάσεων. Την απαξίωσή μας!
Ξέρω Συνάδελφε ότι πολλές φορές ο συνδικαλισμός σε έχει απογοητεύσει, γνωρίζω την κακή γνώμη που έχεις για πολλά από τα τεκτενόμενα στο συνδικαλιστικό μας κίνημα. Είμαι και εγώ ένας σαν εσένα, είμαι και εγώ έξω φρενών και με το ζόρι κρατιέμαι πολλές φορές να κρατήσω μια σωστή καθωσπρέπει συμπεριφορά με όλα όσα βλέπω καθημερινά να συμβαίνουν!
Αυτά όμως δεν αφορούν το συγκεκριμένο γεγονός, δεν είναι οι κατηγορίες που θα απαγγελθούν στη Συνάδελφο, δεν είναι της παρούσης και δεν έχουν καμία σχέση με το αυριανό γεγονός. Αύριο κατηγορούμενος είναι ο Συνάδελφός σου, αυτός που είσαστε μαζί στο περιπολικό, που κάνετε μαζί πεζή περιπολία, που εργάζεστε πέραν του ωραρίου στο γήπεδο, στις πορείες, στα μέτρα τάξης ή ασφαλείας, που έχεις ως προστασία για να αντιμετωπίσεις μια απρόκλητη επίθεση εις βάρος σου. Είναι ΕΣΥ!
Γι αυτό κάνε έναν κόπο και κατέβα στις 8:30 αύριο στο Αστυνομικό Μέγαρο και χτύπα τη συνάδελφο στον ώμο, ευχήσου την καλή επιτυχία! Τίποτα περισσότερο δεν χρειάζεται αυτή τη φορά να κάνεις, τίποτα!

Δεληγιώργης Γιώργος, αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ, μέλος της Σ.Κ.Α.Υ.

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …