Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / «Ζήτημα καθήκοντος», το άλλο πρόσωπο των ένστολων

«Ζήτημα καθήκοντος», το άλλο πρόσωπο των ένστολων

Πρεμιέρα τη Δευτέρα (03-06-2013) στις 23:00΄  έκανε η νέα εκπομπή της ΕΤ3 «Ζήτημα καθήκοντος». Με δημοσιογραφική έρευνα και στοιχεία ντοκιμαντέρ, αναδεικνύει την προσφορά των ανθρώπων που υπηρετούν στα Σώματα Προστασίας του Πολίτη (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό Σώμα), μέσα από οπτικό υλικό που καταγράφει εντυπωσιακές εικόνες από επιχειρήσεις και ασκήσεις και στο οποίο αποτυπώνεται το ανθρώπινο στοιχείο.

«Μέσα από την εκπομπή αυτή φιλοδοξούμε να δείξουμε το άλλο πρόσωπο των ένστολων. Είναι καιρός να αναδείξουμε όλα όσα πράττουν πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας», λέει στη «Θ» ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής, Κώστας Μπούρης (φωτ.) και προσθέτει: «Είδα την αστυνομία, που μάχεται μέσα στη μετάλλαξη της εγκληματικότητας, να σώζει ζωές, το Λιμενικό, την Πυροσβεστική ακόμα και το ΕΚΑΒ που είναι εντεταλμένο να σώζει ζωές σε άλλους, διαφορετικούς ρόλους, στην υπηρεσία όλων μας».

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας εκπομπής ο Κώστας Μπούρης παρουσιάζει την ομάδα ΔΙΑΣ, το Λιμενικό Σώμα Θεσσαλονίκης και μία πυροσβεστική άσκηση της ΕΜΑΚ στη Σίνδο, ενώ ενημερώνει σχετικά με τα μέτρα προστασίας από ληστείες. Στην ενότητα «Πίσω στο χρόνο» το «Ζήτημα Καθήκοντος» ‘‘θυμάται’’ την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην JET-OIL στη Θεσσαλονίκη .

 

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …