Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / Δολοφονική επίθεση σε βάρος συναδέλφου!!!

Δολοφονική επίθεση σε βάρος συναδέλφου!!!

Δολοφονική επίθεση έκαναν τέσσερις αντιεξουσιαστές σε τροχονόμο στην Πάτρα, στον οποίο επιτέθηκαν και τον χτυπούσαν με μανία για αρκετή ώρα. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αγίας Ολγας και οι δράστες χρησιμοποίησαν ακόμα και καδρόνια για να χτυπήσουν τον άτυχο αστυνομικό.

Ο τροχονόμος, γλίτωσε τα χειρότερα καθώς στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και άλλοι αστυνομικοί, ενώ απέφυγε σοβαρό τραυματισμό λόγω του κράνους που φορούσε. Στη συνέχεια όπως αναφέρει το dete περίπου 100 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Είναι το δεύτερο περαστικό που συμβαίνει μέσα σε μικρό διάστημα, καθώς πριν δύο εβδομάδες δέκα τουλάχιστον νεαροί ξυλοκόπησαν με καδρόνια δύο λιμενικούς επειδή τους πέρασαν για άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …