Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / Προγραμματίζεται η βραχεία;

Προγραμματίζεται η βραχεία;

Για υπέρβαση κανονισμού και των ορίων της λογικής εγκαλούν αστυνομικοί με καταγγελίες τους στο bloko.gr τη διοίκηση του Μεταγωγών Αττικής.

Σύμφωνα με όσα σημειώνονται, τις τελευταίες ημέρες ασκούνται πιέσεις στο προσωπικό να υποβάλει σχέδιο με τον προγραμματισμό της … βραχείας άδειας που ανέρχεται σε συνολικά 11 ημέρες τον χρόνο.

Από τον κανονισμό, όμως και δικαιολογημένα όπως υποστηρίζεται καθώς κάποιες από αυτές και τουλάχιστον οι τέσσερις, έχουν το χαρακτήρα της έκτακτης ανάγκης αποχώρησης από την υπηρεσία και ως εκ τούτου… απρογραμμάτιστης,  δεν προβλέπεται ο προγραμματισμός, αλλά σε όλους όσοι αρνούνται να “συμμορφωθούν” η διοίκηση αντιτάσσει με πραξικοπηματικό τρόπο ότι θα τις χάσουν.

Ερώτηση λοιπόν προς το αρχηγείο. Ποιος έχει δίκιο στην προκειμένη περίπτωση και ποιος αυθαιρετεί;

πηγή: bloko.gr

Σύμφωνα με το άρθρο 13 του Π.Δ. 27/1986 «Άδειες Αστυνομικού Προσωπικού», προγραμματίζονται μόνο οι κανονικές άδειες

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …