Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Γεν. Γραμματέας της Ε.Α.Υ.Θεσ/νίκης έκανε δηλώσεις σε καθημερινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Ο Γεν. Γραμματέας της Ε.Α.Υ.Θεσ/νίκης έκανε δηλώσεις σε καθημερινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Ο Γ.Γ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. Θεόφιλος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ στο περιθώριο της διαμαρτυρίας-πορείας του συνόλου των ενστόλων της χώρας, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Θεσ/νίκης στις 13-03-2013, παραχώρησε δηλώσεις στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή <<LIFE>>με παρουσιάστρια την κ. Έυα ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, του πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Α.Υ.Θ. και μέλος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσ/νίκης αφορούσαν τα τεράστια προβλήματα (οικονομικά,θεσμικά,λειτουργικά κ.α.) που αντιμετωπίζει το σύνολο του κλάδου των αστυνομικών!!!!

Επίσης δηλώσεις στην προαναφερόμενη εκπομπή παραχώρησαν και στέλεχη του πυροσβεστικού σώματος καθώς και των αποστράτων αξιωματικών του στρατού.

Στον παρακάτω σύνδεσμο παραθέτουμε όλη την προαναφερόμενη εκπομπή διάρκειας 1 ώρας και 41 λεπτών. Οι εν λόγω δηλώσεις ξεκινούν στο 40′ λεπτό της εκπομπής.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΟ 40′ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

ΕΔΩ: http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=237790

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …