Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / Επιστολή ανακοίνωση της Ένωσής μας προς τη ΠΟΑΣΥ, για τη παράταση αδειών!

Επιστολή ανακοίνωση της Ένωσής μας προς τη ΠΟΑΣΥ, για τη παράταση αδειών!

 
ΑΡΙΘΠΡΩΤ.:  26/2013                                                                                    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 19/02/2013
ΠΡΟΣ: Π.Ο.ΑΣ.Υ.
 
   Η Ένωσή μας σας ενημερώνει ότι λόγω των πολλών υπηρεσιακών υποχρεώσεων και αναγκών του έτους 2012 (δύο εκλογικές αναμετρήσεις, πολλές συγκεντρώσεις – συναθροίσεις λόγω της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης, ψήφισης μέτρων του Μνημονίου 2 και 3, το Φεβρουάριο και το Νοέμβριο αντίστοιχα, επέτειος Πολυτεχνείου την 17/11/2012, Δεκεμβριανά, μέτρων σε αθλητικές εκδηλώσεις, αλλά και έλλειψης προσωπικού) και των επιφυλακών, αλλά και της απαγόρευσης λήψης άδειας για αρκετό χρονικό διάστημα, εξαιτίας της απαγόρευσης λόγω των προεκλογικών περιόδων, έχουν δημιουργηθεί πολλά υπηρεσιακά προβλήματα σε αρκετούς συναδέλφους και Υπηρεσίες στη χορήγηση και στη λήψη της κανονικής άδειας του έτους 2012.
   Επιπλέον, το πρόβλημα οξύνθηκε στην περιοχή μας και λόγω των πολλών αποσπάσεων συναδέλφων –  μελών μας από τη Γ.Α.Δ.Θ. στον Έβρο, για μεγάλα χρονικά διαστήματα (για τρίμηνο, μερικοί εκ των οποίων είναι  αποσπασμένοι και αυτή τη χρονική στιγμή).
   Έτσι καθίσταται αναγκαία η παρέμβαση του συνδικαλιστικού κινήματος στην Ηγεσία μας, προκειμένου να παραταθεί ο χρόνος λήψης κανονικής άδειας του έτους 2012, κατά ένα μήνα τουλάχιστον, συγκεκριμένα  μέχρι τέλους Απριλίου 2013 (την  30/04/2013), κατά παρέκκλιση των διατάξεων του άρθρου 2 του Π.Δ. 27/1986, αντί τέλους Μαρτίου.
 
 
                     Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Θ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΑΝΑΠΛ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
 
ΠΑΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                              ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
6976518061                                             6948586943

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …