Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Το Σωματείο

Το Σωματείο

SKAYTHESS-LOGO-FB

Κάνοντας μία πρόχειρη – γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο, πληκτρολογώντας τη λέξη αλληλεγγύη, ανάμεσα στα πρώτα αποτελέσματα εμφανίζεται η επεξήγηση πως “Ο συνδικαλισμός στηρίζεται στην επαγγελματική αλληλεγγύη  και ακολούθως πως αλληλεγγύη σημαίνει: 1.η συμπαράσταση σε δοκιμαζόμενους συνανθρώπους, 2.η αλληλοβοήθεια και το αίσθημα ενότητας μεταξύ ανθρώπων με κοινά συμφέροντα και στόχους., 3.το ηθικό καθήκον της αλληλοβοήθειας, της υποχρέωσης που έχουν τα μέλη μιας ομάδας να υποστηρίζονται και να ενισχύονται αμοιβαία. Στη συνέχεια των αποτελεσμάτων ακολουθεί η κοινωνική αλληλεγγύη που σημαίνει έμφαση στην ενότητα, την ομαδική συνείδηση και την κοινωνική συνοχή.

Όλα τα παραπάνω, συνεπικουρούμενα από το μεράκι και τη διάθεση μας για ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάδελφο – συνάνθρωπο μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε το Σωματείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Υπαλλήλων Σωμάτων Ασφαλείας με τον διακριτικό τίτλο «ΣΚΑΥ»

Στην προσπάθεια αυτή, κανείς δεν περισσεύει. Η συμβολή και η βοήθεια όλων, στο βαθμό που ο καθένας από εμάς ξεχωριστά μπορεί, μας είναι χρήσιμη όσο δεν φαντάζεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας (εδώ) για περισσότερες λεπτομέρειες

SKAY_SLOKAN

SKAYTHESS_SLOGAN

SKAYTHESS-LOGO2