Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Aπόψεις / Στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων για επίσκεψη – ενημέρωση

Στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων για επίσκεψη – ενημέρωση

Σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 έξω από τα κεντρικά του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων όπου υπήρχε και συγκέντρωση διαμαρτυρίας από δανειολήπτες, βρέθηκαν ο Ειδικός Γραμματέας ΠΟΑΣΥ Θεόφιλος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ και ο Αναπλ. Ταμίας ΠΟΑΣΥ Σταύρος ΦΕΤΚΟΣ, αμφότεροι μέλη του ΕΚΑ, οι οποίοι μετέβησαν ώστε να ενημερωθούν για τις νέες ρυθμίσεις σε όλους τους δανειολήπτες του.

– Ζητάμε την ισότιμη και δίκαιη ρύθμιση των όλων των δανείων, στεγαστικών και καταναλωτικών, που έχουμε λάβει κάτι που έχει γίνει ήδη από όλες τα υπόλοιπα τραπεζικά ιδρύματα.

– Όπως μειώθηκε το βιοτικό μας επίπεδο από τις συνεχόμενες και δυσαναλογες μειώσεις και περικοπές των εισοδηματων λόγω των Μνημονίων, όπως εξάλλου αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας μας, το Συμβούλιο της Επικρατείας, με δύο αμετάκλητες αποφάσεις του σε ολομέλεια για όλους τους εργαζόμενους ενστολους των ΣΑ και των ΕΔ, θα πρέπει αναλογικά και σύμφωνα με τις αρχές του Συντάγματος η Πολιτεία και το Κράτος, άμεσα, να προβεί στις μειώσεις του επιτοκίου όλων ανεξαιρέτως των δανείων που έχει χορήγησει αφού το εν λόγω Ταμείο ειχε δημόσιο χαρακτήρα.

Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης
μέλος ΕΚΑ

skay_thess_600_300

SKAY_SLOKAN

Find, Like, Share / skaythess facebook, twitteryoutubeinstagram

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …