Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Aπόψεις / Λαϊκισμός ή συνδικαλισμός;

Λαϊκισμός ή συνδικαλισμός;

Τα μέλη της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Υπαλλήλων (Σ.Κ.Α.Υ.) Θεσσαλονίκης που πρωτοστατούν στο Αστυνομικό – Συνδικαλιστικό Κίνημα τόσο στο Νόμο Θεσσαλονίκης από όπου ξεκίνησαν, όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο με τις διαρκείς δράσεις – παρεμβάσεις και τοποθετήσεις τους διεκδικούν και προασπίζουν τα εργασιακά δικαιώματα και συμφέροντα των συναδέλφων.

Έτσι ξεκίνησαν και έτσι θα συνεχίσουν, μακριά από άναρχες φωνές που άρχισαν να βγάζουν οι “μεσόκοποι” αυτοαποκαλούμενοι συνδικαλιστές συγκεκριμένης ξεπερασμένης συνδικαλιστικής παράταξης και συνεχίζουν οι ακόλουθοι τους “νεόκοποι” συνδικαλιστές. Μόνος στόχος και σκοπός των συγκεκριμένων είναι οφθαλμοφανέστατα η αυτοπροβολή μέσω της εφήμερης δημοσιότητας, η πρόκληση λανθασμένων εντυπώσεων μέσω του λαϊκισμού και της λασπολογίας, η διχόνοια και η εσωστρέφεια που μόνο κακό μπορούν να κάνουν σε όλους μας!

Το συνδικαλιστικό κίνημα προχωράει μπροστά και δυστυχώς ορισμένοι έχουν μείνει κολλημένοι στον λαϊκισμό, στην προπαγάνδα και στην εσωστρέφεια τους…

Δηλώνουμε ξεκάθαρα για μία ακόμη φορά προς πάσα κατεύθυνση, πως ως ενεργός και υγιής συνδικαλιστικός συνδυασμός θα συνεχίσουμε πιστά να βαδίζουμε στο δύσβατο μονοπάτι που έχουμε επιλέξει από ιδρύσεως μας και να βρισκόμαστε δίπλα σας καθημερινά οποτεδήποτε μας χρειάζεστε!

Απάντηση στον ξεπερασμένο λαϊκισμό και τη δημαγωγία αποτελεί η δράση μας!

ΣΚΑΥ Θεσσαλονίκης
μέλος ΕΚΑ
“δίπλα στον συνάδελφο”

14914824_10209259910672435_83065238_n

H φωτογραφία είναι από την παρουσία των μελών της Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης και του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών, κ. Θεόφιλου Παπαδάκη, Ειδικού Γραμματέα της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και του Εμμανουήλ Φραντζεσκάκη, μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης Θεσσαλονίκης, στην τηλεοπτική εκπομπή “Μεταξύ μας” του τηλεοπτικού σταθμού EURO TV με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Αναστάσιο Λεοντιάδη, όπου ως καλεσμένοι ενημέρωσαν για όλα τα ζητήματα και τα προβλήματα που απασχολούν την Αστυνομία και τους συναδέλφους.

skay_thess_600_300

SKAY_SLOKAN

Find, Like, Share / skaythess facebook, twitteryoutubeinstagram

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …