Αρχική / Slider / Το ενιαίο μισθολόγιο των ενστόλων θα φέρει μεγάλες κινητοποιήσεις!

Το ενιαίο μισθολόγιο των ενστόλων θα φέρει μεγάλες κινητοποιήσεις!

ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Στην Καβάλα βρέθηκε χθες ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, ο οποίος προειδοποίησε πως «θα δείτε αστυνομικούς, λιμενικούς, πυροσβέστες για μέρες στο πεζοδρόμιο»

Για αγώνες που δεν έχουμε δει ποτέ έως τώρα και κινητοποιήσεις που θα διαρκέσουν επί μακρόν, δεσμεύτηκε από την Καβάλα όπου βρέθηκε χθες το απόγευμα, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, παίρνοντας μέρος στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Στη διάρκεια της συζητήθηκαν διάφορες αλλαγές στο καταστατικό, ενώ έγινε ενημέρωση για τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και σε ότι έχει να κάνει με τα ασφαλιστικά θέματα.

Αναφορικά με το θέμα του ενιαίου μισθολογίου, που φέρνει μεγάλες αλλαγές στις αποδοχές των ενστόλων το οποίο απασχόλησε σε μεγάλο βαθμό τη Γενική Συνέλευση, ο κ. Γερακαράκος έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση, προειδοποιώντας για αγώνες διαρκείας:

«Βρισκόμαστε σήμερα (σ.σ. χθες) εδώ και για ένα φλέγον ζήτημα, αυτό των ειδικών μισθολογίων. Η Ομοσπονδία έχει ξεκινήσει τον αγώνα και τις κινητοποιήσεις, οι οποίες θα κλιμακωθούν τις επόμενες ημέρες. Θα δείτε πάρα πολλά πράγματα. Θα πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση ότι αποφάσεις ολομέλειας ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας πρέπει να εφαρμόζονται και όχι να μένουν στα χαρτιά. Πριν από λίγο συμμετείχα σε μια κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη και τώρα βρισκόμαστε για τον ίδιο λόγο στην Καβάλα. Χρειάζονται άμεσα προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία. Αλλιώς η Καβάλα δε θα μπορέσει να πάρει ποτέ επιπλέον αστυνομικούς κι αυτό διότι εξαφανίστηκαν οι οργανικές θέσεις».

πηγή: xronometro.com

SKAYTHESS-LOGO_SLOGAN_SINADELFO_600x300_diko_mou

Find, Like, Share / skaythess facebook, twitteryoutubeinstagram

Δείτε επίσης

Ενημέρωση όσων συμμετέχουν στην αίτηση ακύρωσης 1575/2016 της 1ης σειράς Πανελληνίων

Σας γνωρίζουμε ότι για την εκπροσώπησή σας στην εξ αναβολής συζήτηση της 10/12/2018 ενώπιον του …