Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Εξιχνιάσθηκε υπόθεση «σκηνοθετημένης» ληστείας

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση «σκηνοθετημένης» ληστείας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 7 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση «σκηνοθετημένης» ληστείας

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 61χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατήγγειλε ψευδώς στις Αστυνομικές Αρχές υποτιθέμενη αφαίρεση χρηματικού ποσού από την κατοχή του

Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση υπόθεσης «σκηνοθετημένης» ληστείας.

Για την υπόθεση, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 61χρονου ημεδαπού, για τα αδικήματα της «Ψευδούς ανακοίνωσης στην Αρχή περί τελέσεως εγκλήματος» και «Ψευδορκίας».

Ειδικότερα, την 04-07-2016, ο προαναφερόμενος, κατήγγειλε στις Αστυνομικές Αρχές ότι, ενώ βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατά την αποβίβασή από το όχημά στο οποίο επέβαινε, δύο άτομα, με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του οχήματος το χρηματικό ποσό των (140.000) ευρώ.

Από τη διερεύνηση των καταγγελλομένων και την εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι ο 61χρονος κατήγγειλε ψευδώς το προαναφερόμενο περιστατικό, προκειμένου να αιτιολογήσει την τμηματική ανάλωση του παραπάνω ποσού.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

πηγή: astynomia.gr

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …