Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Ενας 14χρονος «έσπασε» τον κουμπαρά του για την αστυνομία -Για αγορά ασυρμάτου

Ενας 14χρονος «έσπασε» τον κουμπαρά του για την αστυνομία -Για αγορά ασυρμάτου

Ενα διαφορετικό δώρο έκανε ένας 14χρονος μαθητής γυμνασίου στην ΕΛ.ΑΣ., αιφνιδιάζοντας το προσωπικό απομακρυσμένου αστυνομικού τμήματος στην Στερεά Ελλάδα.

Ο νεαρός Φάνης εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα και πρόσφερε τις οικονομίες του από τα κάλαντα για να αγοράσουν ασύρματο!

Η πράξη του δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και έτσι τον κάλεσε στο γραφείο του ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας για να τον γνωρίσει από κοντά.

Ο 14χρονος, είχε όμως και άλλον ένα… άσσο στο μανίκι, καθώς παρέδωσε στον Κωνσταντίνο Τσουβάλα και μια εργασία που έχει επιμεληθεί, με τίτλο «10 λύσεις που θα αλλάξουν την Ελληνική Αστυνομία».

Ο αρχηγός, που υποδέχτηκε τον 14χρονο Φάνη, μαζί με τον πατέρα του, συζήτησε για αρκετή ώρα μαζί του, τον ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά του και του υποσχέθηκε ότι θα μελετήσει προσεκτικά την εργασία του και θα την προωθήσει στις αρμόδιες επιτελικές υπηρεσίες του σώματος.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο μαθητής έχει όνειρο να γίνει αστυνομικός και εκτός από την προσφορά των οικονομιών του, για την αγορά ασυρμάτου, στην περιοχή που διαμένει μόνιμα, στην Πελοπόννησο, πηγαίνει σχεδόν καθημερινά, τις ελεύθερες ώρες, στο αστυνομικό τμήμα και προσφέρει τις υπηρεσίες του, όπου μπορεί.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλεσε τον 14χρονο «φαινόμενο» και τον πήγε στον γενικό γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, ο οποίος τον συνεχάρη για τη χειρονομία του και τον ευχαρίστησε για την αγάπη του προς την Ελληνική Αστυνομία.

Ο αρχηγός του σώματος ξενάγησε τον νεαρό Φάνη και τον πατέρα του σε υπηρεσίες του αρχηγείου, τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα και ευχήθηκε ολόψυχα στον 14χρονο μαθητή να εκπληρώσει το όνειρο του να γίνει αστυνομικός όταν μεγαλώσει.

Τέλος, ο 14χρονος ξεναγήθηκε στο επιχειρησιακό κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής, στον Θάλαμο Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου της Κυκλοφορίας, ενώ είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μία σύντομη «περιπολία» με όχημα της Άμεσης Δράσης.

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …