Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Βόμβα Χουλιαράκη: Δεν υπάρχουν ισοδύναμα για να μην παγώσουν οι μισθοί στις Ένοπλες Δυνάμεις!

Βόμβα Χουλιαράκη: Δεν υπάρχουν ισοδύναμα για να μην παγώσουν οι μισθοί στις Ένοπλες Δυνάμεις!

– Εκθέτει τον Καμμένο ο Χουλιαράκης για τα ισοδύναμα
– Άμεσος κίνδυνος να παγώσουν οι μισθοί στις Ένοπλες Δυνάμεις
– Εκατοντάδες ευρώ οι απώλειες για τους ένστολους

«Τορπίλη» Χουλιαράκη στην αξιοπιστία του Πάνου Καμμένου για την εξεύρεση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας των ισοδυνάμων προκειμένου να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια των ένστολων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης από το βήμα της Βουλής αποκάλυψε ότι παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι έχει βρει τους κωδικούς (μάλιστα τους έχει αναφέρει αριθμητικά και ονομαστικά) του προϋπολογισμού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που θα περικοπούν προκειμένου να βρεθούν ως ισοδύναμα τα χρήματα για να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια και οι ωριμάνσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, αυτά δεν έχουν ακόμα σταλεί στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να ελεγχθούν και να αξιολογηθούν εάν είναι, όπως πρέπει από πάγιες δαπάνες.

Μετά τις επισημάνσεις έκπληξης για την «αδράνεια» αυτή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου να αποστείλει στο υπουργείο Οικονομικών τα ισοδύναμα που βρήκε, τόσο του ερωτώντα βουλευτή της ΝΔ Θανάση Δαβάκης όσο και του προεδρεύοντα Νικήτα Κακλαμάνη, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και στην δευτερολογία του είπε «εγώ δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω ότι οι υπουργοί Άμυνας, Παιδείας και Εσωτερικών θα καταθέσουν τις δικές τους ισοδύναμες προτάσσει μόνιμου χαρακτήρα για να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια. Ο χρόνος που έχουμε μπροστά μας είναι άπλετος. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουμε λάβει καμία τέτοια πρόταση. Και εγώ έχω ακούσει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας που έχει αναφέρει του κωδικούς του προϋπολογισμού που προτείνει να περικοπούν για να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια των Ε.Δ. Περιμένουμε να μας σταλούν στο υπουργείο Οικονομικών για να αξιολογηθούν ότι πρόκειται για περικοπές πάγιων δαπανών, γιατί τέτοιες πρέπει να είναι»

Δείτε εδώ πόσα χρήματα χάνουν οι ένστολοι εάν παγώσουν οι μισθοί

Η Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης ως ενεργός συνδικαλιστικός συνδυασμός έχει ήδη καταθέσει τις προτάσεις της για την εξοικονόμηση των ισοδύναμων (δείτε το σχετικό άρθρο εδώ)

skay_thess_600_300

SKAY_SLOKAN

Find, Like, Share / skaythess facebook, twitteryoutubeinstagram

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …