Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Tα κτίρια των Τμημάτων που είναι ο καθρέφτης της ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται στην τύχη τους, ενώ τα Υπουργεία να είναι στην “πέννα”

Tα κτίρια των Τμημάτων που είναι ο καθρέφτης της ΕΛ.ΑΣ. αφήνονται στην τύχη τους, ενώ τα Υπουργεία να είναι στην “πέννα”

Αναδημοσιεύουμε από το προφίλ σελίδας κοινωνικής δικτύωσης του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Κώστα Χύτα:

“Στο ασανσέρ που … συναντιόμασταν !!!!” Είναι απαράδεκτο το φαινόμενο να αφήνονται τα κτίρια των Α.Τ. και Τ.Α. τα οποία είναι ο καθρέφτης της ΕΛ.ΑΣ. στην τύχη τους, ενώ τα Υπουργεία να είναι στην “πέννα” !!! Παράδειγμα είναι ο ανελκυστήρας στο κτίριο του Α.Τ. Αμπελοκήπων όπου εδώ και ενάμιση χρόνο και παρά τα αιτήματα του οικείου Α.Τ., παραμένει χαλασμένος σε ένα πενταόροφο κτίριο. Παραθέτω το έγγραφο που κατέθεσα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και το οποίο έχει ήδη διαβιβαστεί στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων για τις περεταίρω ενέργειές της προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …