Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Παραμένουν οι ένστολοι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Επαφές με Τόσκα, Κατρούγκαλο, Η απάντηση Γερακαράκου στον ΣΥΡΙΖΑ – Βίντεο

Παραμένουν οι ένστολοι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Επαφές με Τόσκα, Κατρούγκαλο, Η απάντηση Γερακαράκου στον ΣΥΡΙΖΑ – Βίντεο

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί από το πρωί έχουν καταλάβει τον χώρο της εισόδου των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου διαμαρτυρόμενοι γιατο ασφαλιστικό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είχαν επαφές με τους Νίκος Τόσκα και Γιώργο Κατρούγκαλου, από τους οποίους πήραν τις πρώτες εγγυήσεις για μέρος των αιτημάτων τους, όμως δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αποχωρήσουν.

Η κατάληψη των γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ από ένστολους, κατά τους υπεύθυνους του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μια κίνηση διαμαρτυρίας, αλλά μια κίνηση που παραπέμπει σε μη δημοκρατικές εποχές… Αντιδημοκρατική, χαρακτηρίζει δηλαδή η Κουμουνδούρου την κίνηση των συνδικαλιστών των ενστόλων .
Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τις συνδικαλιστικές ομοσπονδίες να καταδικάσουν την ενέργεια αυτή.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
“Η σημερινή κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ από ένστολους συνδικαλιστές είναι μια απαράδεκτη και πρωτοφανής ενέργεια.  Η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων μέσα σε γραφεία αριστερού κόμματος παραπέμπει σε άλλες εποχές που η δημοκρατία έχει αφήσει πίσω της. Αναμένουμε από τις συνδικαλιστικές ομοσπονδίες να  καταδικάσουν κατηγορηματικά αυτήν την ενέργεια”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
Πηγή: newsit.gr
.

Δημοσιευμένο: bloko.gr

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …