Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Aπόψεις / Με δόλο η αναστολή των μισθολογικών ωριμάνσεων και μισθολογικών προαγωγών από την Κυβέρνηση!

Με δόλο η αναστολή των μισθολογικών ωριμάνσεων και μισθολογικών προαγωγών από την Κυβέρνηση!

Στην είδηση που έπεσε σαν βόμβα εχθές (20-05-2016) το βράδυ σχετικά με την τροπολογία για την επί διετία αναστολή των ωριμάνσεων – προαγωγών των Ειδικών Μισθολογίων αναφέρεται ο γνωστός συνδικαλιστής της Θεσσαλονίκης, Λάζαρος Μαχαιρίδης, στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Επικαλούμενος τις μαντικές μου ικανότητες, σε συνδυασμό με τα “κωμικά” μαντάτα από πλευράς νομοπαρασκευαστικού έγου της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠ.ΟΙΚ. ( βραδινές “ντροπολογίες” – πάγωμα ωριμάνσεων ) και επιδιώκοντας να ξορκίσω, όσο αυτό είναι δυνατόν, το κακό…. κοινωνώντας ταυτόχρονα και ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και εν όψει βέβαια της τραγικής συμπτώσεως της σημερινής ενάρξεως των προαγωγικών εξετάσεων για το ΤΕΜΑ με το μάθημα του δικαίου…. θεωρώ φρόνιμο να δημοσιεύω ένα άρθρο του ποινικού κώδικα( Άρθρο 27 Π.Κ. – Δόλος ), που εκτιμώ πως σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα γίνει “viral” από πλευράς του ένστολου έμψυχου δυναμικού της χώρας ή μάλλον καλύτερα, όσων εργαζόμενων με δύο τελεσίδικες αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας (Σ.τ.Ε ) έχουν ενταχθεί στον απόλυτα στενό πυρήνα του κράτους. ..!!!

Υ.Γ.1: “Τα μεγαλύτερα ψέματα έχουν και τους περισσότερους οπαδούς” ( Γνωστός Αμερικάνος επικοινωνιολόγος)

Υ.Γ.2: “Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται” (Ελληνική παροιμία )

Υ.Γ.3: Οι εποχές τις αστακομακαρονάδας πέρασαν προ πολλού, δίνοντας την θέση τους στην εποχή του άκρατου λαϊκισμού. … Τώρα πλέον είναι βέβαιο πως και αυτή η εποχή έδυσε, δίνοντας την σκυτάλη στην εποχή του πολιτικού αβδηριτισμού!

Λάζαρος ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ

Μέλος του Δ.Σ της Ε.Α.Υ.Θ
Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ
Μέλος Σ.Κ.Α.Υ Θεσσαλονίκης

logo_skay2

Find, Like, Share / skaythess facebook, twitteryoutubeinstagram

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …