Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Aπόψεις / Ζευγάρι νεόνυμφων ευχαριστεί Αστυνομικό – Εκπαιδευτή της ΓΑΔΘ – Διαβάστε γιατί

Ζευγάρι νεόνυμφων ευχαριστεί Αστυνομικό – Εκπαιδευτή της ΓΑΔΘ – Διαβάστε γιατί

Αναδημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή από το bloko.gr, εκφράζοντας και εμείς με τη σειρά μας ως ενεργός συνδικαλιστικός συνδυασμός, καταρχήν τις θερμότερες ευχές μας για υγεία, μακροζωϊα και καλούς απογόνους στους νεόνυμφους και πολλά συγχαρητήρια στον αγαπητό συνάδελφο και φίλο, Αρσένογλου Κυριάκο, έναν από τους καλύτερους εκπαιδευτές της Γ.Α.Δ.Θ. !!
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κο ΑΡΣΈΝΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟ του ΣΤΑΥΡΟΥ, καλεσμένο στο γαμήλιο πάρτυ μας ,για την αγωνιώδη του προσπάθεια να κρατήσει στη ζωή έναν καλεσμένο μας επίσης ,που έπαθε έμφραγμα κατά την αποχώρησή του από το κέντρο .
Την Κυριακή 15/05/2016 και ώρα 5:30 απογευματινή στο συνεδριακό κέντρο        POLIS στους Ταγαράδες Θέρμης ,στο παρκινγκ του κέντρου ,ένα συγγενικό μας πρόσωπο έπαθε έμφραγμα που τον άφησε χωρίς οξυγόνο κάποια λεπτά μέχρι εντοπισμού του από συγγενικά πρόσωπα . Στην ανακοίνωση του περιστατικού κ ενώ στο μεγάφωνο ανακοινώθηκε αν υπάρχει γιατρός ο αγαπητός ΚΥΡΙΑΚΟΣ (παιδικός φίλος) σηκώθηκε κ έτρεξε κατευθείαν στο συμβάν όπου εκεί με ζήλο κ τρομερή αγωνία (σαν να ήταν δικός του συγγενής) πάλεψε να τον επαναφέρει στις αναπνοές κ να κυλήσει οξυγόνο στο σώμα του. Οι γιατροί που ήταν εκεί είπαν χαρακτηριστικά .”αν δεν ήταν ο Κυριάκος.”  με τη δύναμη κ τις γνώσεις του στην ΚΑΡΠΑ δε θα είχε γλιτώσει.
 Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, γιατί δεδομένων των δύσκολων καιρών που διανύουμε , η δική του κίνηση αποδεικνύει την αγάπη του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπο και μας ανακουφίζει που αυτό το ΠΑΛΙΚΑΡΙ εργάζεται για την πολιτική κ εθνική μας ασφάλεια.
       
Οι νεόνυμφοι

Τσάμογλου .Δ. Αναστάσιος
Αθυμαρίτη .Ι. Ελένη

logo_skay2
Find, Like, Share / skaythess facebook, twitteryoutubeinstagram

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …