Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Aπόψεις / Δύο ημερήσιες αναπαύσεις σε όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης

Δύο ημερήσιες αναπαύσεις σε όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης

Διαβιβάστηκε σε όλες τις υπηρεσίες η παρακάτω Διαταγή του κ. Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγου κ.ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, με την οποία εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους αστυνομικούς που μετείχαν στην επιχείρηση απομάκρυνσης των μεταναστών και προσφύγων από τον προσωρινό καταυλισμό της Ειδομένης.

Για την επιτυχή και ολοκληρωμένη επιχείρηση, καθώς για την υπερεργασία των συναδέλφων, χορηγούνται με την παρακάτω Διαταγή,  σε όλους τους Αστυνομικούς που συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στην συγκεκριμένη επιχείρηση, δύο (2) ημερήσιες αναπαύσεις.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έγινε από την Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων (Σ.Κ.Α.Υ.) Θεσσαλονίκης, η οποία στα πλαίσια του υγιούς και δημιουργικού συνδικαλισμού που πρεσβεύει προέβη αμέσως στην διεκδίκηση και εξασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων.

Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης – δίπλα στον συνάδελφο

Η Σ.Κ.Α.Υ. ζητάει τα ρεπό των συναδέλφων της Θεσσαλονίκης.

Η Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης ενημερώνει ότι θα πρέπει η Διοίκηση και ειδικά ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Β. Ελλάδας, λόγω της υπερεργασίας των μέτρων τάξης, ασφάλειας και τροχαίας κατά α) την επίσκεψη του Προέδρου της Ρωσίας και β) την επιχείρηση της Ειδομένης, να χορηγηθούν τουλάχιστον δύο (2) ημερήσιες αναπαύσεις – ρεπό στο προσωπικό που υπηρετεί σε οποιαδήποτε Υπηρεσία του Νόμου Θεσσαλονίκης και απασχολήθηκε με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτές τις δύο αστυνομικές επιχειρήσεις .

Ένα ρεπό προκύπτει λόγω της υπερεργασίας και την υπέρβαση του εβδομαδιαίο χρόνου εργασίας, που εξάλλου το προβλέπει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο για το ωράριο εργασίας του αστυνομικού προσωπικού (άρθρο 1 του π.δ. 394/01) και ένα αλλο ρεπό λόγω της άψογης εκτέλεσης των αυξημένων υπηρεσιακών καθηκόντων και της επιτυχημένης έκβασης των αστυνομικών μέτρων.

Σε περίπτωση κατά την οποία οποιοσδήποτε συνάδελφος εργάστηκε και στις δύο περιπτώσεις (επίσκεψη ξένου επίσημου και Ειδομένη), τότε να χορηγηθούν τρεις (3) ημερήσιες αναπαύσεις στο προσωπικό αυτό.

skay_thess

SKAY_SLOKAN

 

SKAYTHESS-LOGO

Find, Like, Share / skaythess facebook, twitteryoutubeinstagram

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …