Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Το μήνυμα της ΑΝ.Α.Σ.Α. και του Χρήστου Συνδρεβέλη για τις εκλογές της Νοτιοανατολικής Αττικής

Το μήνυμα της ΑΝ.Α.Σ.Α. και του Χρήστου Συνδρεβέλη για τις εκλογές της Νοτιοανατολικής Αττικής

Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη (05-04) το απόγευμα  οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. των αντιπροσώπων στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., ελεγκτικής επιτροπής και του εκπροσώπου στο συμβούλιο μεταθέσεων της Ν/Α Αττικής .

Η προσέλευση και η συμμετοχή των συναδέλφων μας στο διήμερο των εκλογών ήταν για ακόμη μια φορά αξιοζήλευτη και εντυπωσιακή αποδεικνύοντας το έντονο αίσθημα ευθύνης τους και το ενδιαφέρον τους για τα κοινά της οικογένειας της ΕΛ.ΑΣ.

Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους μας που συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στις εκλογές και κυρίως όλους όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη της ψήφου τους και ευχόμαστε η επόμενη ημέρα να είναι αντίστοιχη και αντάξια των προσδοκιών και των προθέσεων των συναδέλφων μας.

Όλοι μαζί μπορούμε !!!

 

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ Π.Ο.ΑΣ.Υ
ΜΕΛΟΣ ΑΝ.Α.Σ.Α

 

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω έναν προς έναν τους συναδέλφους της Νοτιοανατολικής Αττικής ,που με την μαζική τους προσέλευση και την συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες κατέστησαν το τοπικό σωματείο μας, από τα μεγαλύτερα Πανελλαδικά εκλέγοντας 27 αντιπροσώπους στο σύνολο, για την Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Η παρέα της ΑΝ.Α.Σ.Α αύξησε την εκλογική της δύναμη σε σχέση με χθες, εκλέγοντας 10 αντιπροσώπους στην Π.Ο.ΑΣ.Υ και 3 μέλη στο Δ.Σ της ΕΑΥΝ/Α Α σε σύνολο 7 ,αλλά κυρίως ισχυροποίησε και επισφράγισε τους άρρηκτους δεσμούς φιλίας μεταξύ των μελών της.

Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους υποψηφίους και των τεσσάρων εκλογικών συνδυασμών, που συνέβαλαν με τον αγώνα τους ,στην ισχυροποίηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής ,καθώς επίσης και στους υποψηφίους της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ για την κατάληψη της πρώτης θέσης .

Η επόμενη μέρα ενωτικά θα μας βρει στις επάλξεις για την διαφύλαξη και την περιφρούρηση των δικαιωμάτων μας.

 

Η Σ.Κ.Α.Υ.  Θεσσαλονίκης συγχαίρει όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στις εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για τον αξιοπρεπή αγώνα και την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Νικητής είναι η ενότητα και η συμμετοχή των συναδέλφων, και μόνος κερδισμένος

το δυναμωμένο και ενισχυμένο Συνδικαλιστικό Κίνημα!

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …