Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΑΡΟΥΣΑ Η Σ.Κ.Α.Υ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΑΡΟΥΣΑ Η Σ.Κ.Α.Υ.

Σήμερα 11 Aπριλίου 2016 στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε, με απόλυτη επιτυχία, η παρουσίαση του βιβλίου της συναδέλφου Αστυνόμου Α’ Μαρίας ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, με τίτλοΣτη σκιά της σιωπής “, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ν. Θεσσαλονίκης.

Στην παρουσίαση που συντονίζε η δημοσιογράφος Φένια ΚΛΙΑΤΣΗ και ήταν ομιλητές ο Υφυπουργός Εξωτερικων κ. Ιωάννης ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ και ο Πρόεδρος Εφετών Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης κ. Ηλίας ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ, ήταν παρoύσα σύσσωμη η φυσική ηγεσία της Θεσσαλονίκης, πολλοί συνάδελφοι καθώς και συνδικαλιστικοί εκπροσώποι.

Η Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης στηρίζει με κάθε μέσο την κοινή αυτή προσπάθεια των δύο (2) Σωματείων Θεσσαλονίκης και συγχαίρει τα Δ.Σ. τους για τις πρωτοβουλίες τους. 

Τέλος, η Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης συγχαίρει τη συνάδελφο – συγγραφέα με την ευχή να είναι καλοτάξιδο το εξαιρετικής γραφής πόνημά της, ευχόμενη επίσης να συνεχίσει το πνευματικό της έργο, συνδυάζοντας πάντοτε έτσι άψογα την υπηρεσιακή και την πνευματική πλευρά της ζωής της!

Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης

‘Δίπλα στο συνάδελφο’

paroysiasi vivlioy 1

paroysiasi vivlioy skayparoysiasi vivlioy

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …