Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / Αστυνομικοί πωλούν εικαστικές τους δημιουργίες για καλό σκοπό

Αστυνομικοί πωλούν εικαστικές τους δημιουργίες για καλό σκοπό

Μπαζάρ με εικαστικές δημιουργίες αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας οργανώθηκε σήμερα από την Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος».

Συγκινημένος για την πρωτοβουλία των αστυνομικών δήλωσε ο πρόεδρος του «Ιππόκαμπου» Π. Μπέλλος επισημαίνοντας ότι εγκαινιάστηκε μία συνεργασία.  «Θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε κι άλλες πρωτοβουλίες με τη βοήθειά τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους» είπε χαρακτηριστικά. Σημειώνεται ότι τα περισσότερα χειροποίητα είδη που κατασκεύασαν πάνω από 10 αστυνομικοί, έχουν εξαντληθεί.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Στ. Καρκάλης εξέφρασε την ικανοποίησή του γι αυτή τη διοργάνωση τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που υλοποιείται συνεργασία με τον «Ιππόκαμπο» . «Είναι χαρά μας. Είναι ένα τρόπος επικοινωνίας με την κοινωνία κι ελπίζουμε να συνεργαστούμε και στο μέλλον. Ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους που δημιούργησαν, αλλά και σε αυτούς οι οποίοι στους δύσκολους καιρούς συνέβαλαν, αγοράζοντας τις δημιουργίες».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας Αργ. Διχτάς, ανέφερε χαρακτηριστικά «Φέτος αποφασίσαμε κι εμείς από κοινού να συμμετέχουμε σε αυτό το bazaar. Πριν λίγο καιρό σε εκδήλωση βραβεύσαμε παιδιά συναδέλφων που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και σε αθλητικές δραστηριότητες. Η Αστυνομία είναι ενεργό κομμάτι της κοινωνίας. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες ειδικά στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Είμαστε κοντά στον κόσμο και στην κοινωνία. Εμείς γι αυτούς κι αυτοί για εμάς».

Τέλος ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ι. Τόλιας δήλωσε ότι η Αστυνομία βρίσκεται πάντα κοντά στον πολίτη. Ευχαρίστησε  τους  αστυνομικούς για την πρωτοβουλία τους  αλλά και για την ανταπόκρισή τους. «Για δεύτερη συνεχή φορά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και η Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών διοργανώνουν Bazaar χειροποίητων δημιουργιών και τα έσοδα αυτή τη φορά, θα διατεθούν με μεγάλη αγάπη για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, στον «Ιππόκαμπο». Η Αστυνομία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο κι είναι κοντά στον πολίτη. Εύχομαι σε όλους τους πολίτες καλή Ανάσταση Καλό Πάσχα με υγεία».

 

Πηγή: www.ert.gr

Δημοσιευμένο: policenet.gr

Δείτε επίσης

«Κυρία, με ακούς;» – H συγκλονιστική περιγραφή αστυνομικού που επανέφερε 53χρονη γυναίκα

Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Αστυνομία και ΕΚΑΒ στη λαϊκή της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών …