Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Αποζημίωση 300.000 για τον Κύπριο που ξυλοκοπήθηκε στη Μύκονο

Αποζημίωση 300.000 για τον Κύπριο που ξυλοκοπήθηκε στη Μύκονο

Αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ και μηνιαία καταβολή 1.000 ευρώ για τουλάχιστον δύο χρόνια θα λάβει η οικογένεια του 32χρονου Κύπριου Βαγγέλη Πέππου ο οποίος εδώ και επτά μήνες βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη τον περασμένο Σεπτέμβριο από υπάλληλο σεκιούριτι έξω από κέντρο διασκέδασης της Μυκόνου.

Η οικογένεια του κέρδισε αγωγή ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε και έτσι ανοίγει ο δρόμος για τη μεταφορά του 32χρονου από το νοσοκομείο της Λευκωσίας στο εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης Hadassah – IMER στην Ιερουσαλήμ.

Η σύζυγος του Βαγγέλη Πέππου, Αφροδίτη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στο Πρωτοδικείο Αθηνών, σε μια προσπάθεια να βρεθούν τα χρήματα για να μεταφερθεί ο 32χρονος στο εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης.

Με απόφαση 1715/2016, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και με ημερομηνία 31 Μαρτίου 2016 τα πρόσωπα που εμπλέκονται στον άγριο ξυλοδαρμό του 32χρονου Κύπριου, ο οποίος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, υποχρεούνται να καταβάλουν “εις ολόκληρον ο καθένας τους στην αιτούσα α) ως δικαστική συμπαραστάτρια του παθόντος συζύγου της Ευάγγελου Πέππου το ποσό των 267.660 ευρώ για τα νοσήλια και το ποσό των 15.000 ευρώ για τα έξοδα του συνοδεύοντος προσώπου και β) ατομικά στην ίδια το ποσό των 1080 ευρώ”.

Ο σεκιουριτάς που ξυλοκόπησε και τραυμάτισε σοβαρά τον Β.Πέππο είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Χίου, αναμένοντας τη δίκη του για την υπόθεση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Πέππου, Βαγγέλης Γεωργακόπουλος έκανε λόγο για μια πρώτη δικαίωση για τον Βαγγέλη Πέππο και ευχήθηκε η θεραπεία του να συμβάλει στην οριστική αποκατάσταση της υγείας του.

πηγή: thetoc.gr, δημοσιευμένο στο omadazita.gr

Δείτε επίσης

Εύσημα Θεοδωρικάκου σε τέσσερις αστυνομικούς για την οικονομική στήριξη ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα ληστείας

«Για να είσαι καλός αστυνομικός είσαι σίγουρα και καλός άνθρωπος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός …