Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Aπόψεις / Το μεταναστευτικό δεν είναι μόνο θέμα της Αστυνομίας – Δηλώσεις του κ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ Θεόφιλου

Το μεταναστευτικό δεν είναι μόνο θέμα της Αστυνομίας – Δηλώσεις του κ.ΠΑΠΑΔΑΚΗ Θεόφιλου

Δηλώσεις του Ειδικού Γραμματέα της ΠΟΑΣΥ και Μέλους της Σ.Κ.Α.Υ. στην εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, στο ειδικό ένθετο για τα ΣΑ και τις ΕΔ “ΜΑΡΣ” του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, με θέμα το Μεταναστευτικό-Προσφυγικό πρόβλημα.

Δυστυχώς, είναι κοινή διαπίστωση, οτι από πλευράς του επίσημου Κράτους, της συντεταγμένης Πολιτείας δηλαδή, ο μόνος δημόσιος Οργανισμός που ασχολείται και διαχειρίζεται αυτό το σοβαρό εθνικό ζήτημα, είναι η Ελληνική Αστυνομία.

Όποιος μεταβεί στην Ειδομένη Κιλκίς θα οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι οι μόνοι δημόσιοι λειτουργοί που βρίσκονται εκεί είναι οι Έλληνες Αστυνομικοί, που μαζί με τις ΜΚΟ καλούνται να επιλύσουν τα ανυπέρβλητα, πολλες φορές, πρόβληματα.

Δεν γίνεται όμως να αντιπερωπιστεί το πρόβλημα μόνο με διμοιρίες συναδέλφων από τη Θεσσαλονίκη και από άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας Νομών της Β. Ελλάδας.

Χρειάζεται και άλλες δημόσιες Υπηρεσίες (Δήμοι, Περιφέρειες, Υγειονομική Υπηρεσία, ΕΚΑΒ, Ένοπλες Δυνάμεις, Υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικων για ζητήματα Αλλοδαπών κλπ) ανά πάσα στιγμή να έχουν εκπροσώπους τους στα διάφορα σημεία που βρίσκονται οι Πρόσφυγες και Μετανάστες.

Γι’ αυτό η Π.Ο.ΑΣ.Υ., η Ομοσπονδία μας την Πέμπτη 17/3/2016 θα πραγματοποιήσει συνεδρίαση του Δ.Σ. της στο Πολύκαστρο Κιλκίς.

papadakis_mars_metanasteutiko

Δείτε επίσης

Ενημέρωση σχετικά με την Mάχιμη πενταετία-Αναγνώριση Στρατού-Τίτλος Σπουδών

αναδημοσιεύουμε από το enastyhal.gr Προς ενημέρωση των συναδέλφων και προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα σενάρια που κυκλοφορούν …