Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Ξεκινούν οι «σχολές γονέων» από το δήμο Θεσσαλονίκης

Ξεκινούν οι «σχολές γονέων» από το δήμο Θεσσαλονίκης

Η έναρξη του προγράμματος «Σχολές Γονέων» για το 2016 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, με τη λειτουργία του εαρινού εξαμήνου, το οποίο θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Μάιο.

Στους βασικούς στόχους του προγράμματος συμπεριλαμβάνεται η ενημέρωση των νέων γονέων με μικρά παιδιά γύρω από θέματα που αφορούν τη διαπαιδαγώγησή τους, σύμφωνα με τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και τις αρχές της συμβουλευτικής.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους γονείς, κατοίκους του Δήμου Θεσσαλονίκης, παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας έως 12 ετών, και περιλαμβάνει 10 δίωρες ομαδικές συναντήσεις γονέων, υπό το συντονισμό ειδικής ψυχολόγου.

Ο δεύτερος κύκλος θα πραγματοποιηθεί από τον Οκτώβριο έως το Δεκέμβριο του 2016.

Οι συναντήσεις θα διεξάγονται στο χώρο της 5ης Δημοτικής Κοινότητας (Βασ. Όλγας 162 και 25ης Μαρτίου) κάθε Τετάρτη, από τις 17.00 έως τις 19.00. Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να συμπληρώνουν μια αίτηση συμμετοχής, την οποία θα παραλαμβάνουν είτε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Μοναστηρίου 53-55, 4ος όροφος) κατά τις ώρες 08.00 έως 14.00.

πηγή: seleo.gr

Δείτε επίσης

Έτσι πειράζουν τα ΑΤΜ για να κλέβουν λεφτά από τους λογαριασμούς

Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι πέφτουν θύματα απάτης από πειραγμένα ΑΤΜ που δεν είναι πάντα εύκολο …