Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Aπόψεις / Η Αστυνομία που τα κάνει ΟΛΑ και φταίει για ΟΛΑ!

Η Αστυνομία που τα κάνει ΟΛΑ και φταίει για ΟΛΑ!

Με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε μέσω twitter ο Babar Baloch, εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, όταν είδε σήμερα στην Ειδομένη Έλληνες αστυνομικούς να δίνουν το μεσημεριανό τους σε απελπισμένους πρόσφυγες, γράφοντας συγκεκριμένα «Ελλάδα: Ανθρωπιά. Είδα τους Έλληνες αστυνομικούς να δίνουν τα μεσημεριανά γεύματά τους σε απελπισμένους πρόσφυγες», (δείτε το δημοσίευμα εδώ), αλιεύσαμε από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης το παρακάτω χαρακτηριστικό σχόλιο αστυνομικού:

“Έτσι είναι κ. εκπρόσωπε Τύπου της Ύπατης Αρμοστείας. Τα κάνουμε ΟΛΑ και φταίμε για ΟΛΑ!

Ενδεικτικά: Πρόσφυγες εμείς. Μετανάστες εμείς. Λαθρομετανάστες εμείς. Σύνορα ανοιχτά εμείς. Σύνορα κλειστά εμείς.

Οργανωμένο έγκλημα εμείς. Τρομοκρατία εμείς. Ηλεκτρονικό έγκλημα εμείς. Κοινό έγκλημα, ληστές, κλέφτες, εμπρηστές, ναρκομανείς, απατεώνες, μαστροπούς, πλαστογράφους, βιαστές, παιδόφιλους, αρχαιοκάπηλους, ρατσιστές εμείς.

Εμείς κάνουμε τη δικογραφία, εμείς επιδίδουμε την κλήση για το δικαστήριο, εμείς πάμε για μάρτυρες στο δικαστήριο, εμείς φέρνουμε με μεταγωγή τον κρατούμενο από τις φυλακές για να δικαστεί και εμείς φυλάμε την αίθουσα για να γίνει η δίκη.

Γήπεδα εμείς. Αγρότες εμείς. Διαδηλώσεις εμείς. Τροχαία εμείς.

Εκλογές με αναστολή αδειών εμείς. Δημοψήφισμα με αναστολή αδειών εμείς.

Για τους πολιτικούς εμείς. Για τους Έλληνες και ξένους επίσημους εμείς. Για τους επιχειρηματίες εμείς.

Capital controls-ουρές στα ATM εμείς.

Για την λαθρεμπορία, φοροδιαφυγή, εισφοροδιαφυγή εμείς.

Για τους ανυπότακτους και όσους είναι να καταταχθούν στο στρατό εμείς. Για τους τρελούς εμείς. Για τους “παραπονιάρηδες” εμείς. Για τους δικομανείς εμείς. Για τους εγκαταλελειμμένους εμείς. Για τους εξαφανισμένους εμείς. Για τους πρόσφατα απατημένους και χωρισμένους εμείς. Για τους δαρμένους εμείς. Για τους “βρωμιάρηδες” εμείς. Για τους ζητιάνους εμείς.

Για τις αυτοκτονίες: απόπειρες, τετελεσμένες και αποτραπείσες εμείς. Για τους αιφνίδιους θανάτους εμείς. Για τις γιορτές και πανηγύρια εμείς.

Για την παρατημένη από τους συγγενείς γιαγιά, που τριγυρνάει χαμένη στους δρόμους εμείς.

Για την “θεία” που ρίχνει νερά στο μπαλκόνι της άλλης “θείας” εμείς.

Γνήσια υπογραφής, θεώρηση αδειών οικοδομών, έκδοση διαβατηρίων, ταυτοτήτων, ταυτοπροσωπιών, αδειών εργασίας σε καφετέριες, security, κλειδαράδων, αργυραμοιβών, κυνηγετικών όπλων, σκοπευτών και καμιά 1000 ακόμα γραφειοκρατικές διαδικασίες-πάρεργα εμείς.

Ενδεικτικά λέμε…”

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …