Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Κοινωνικά / Τεχνολογία / Facebook: Ξεχάστε το “Like” ήρθαν τα… “Reactions”

Facebook: Ξεχάστε το “Like” ήρθαν τα… “Reactions”

Νέα δεδομένα για το Facebook, καθώς πλέον οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης  θα μπορούν να εκφράζουν πιο συγκεκριμένα τα συναισθήματά τους για μια ανάρτηση.

Μετά το απλό «Like» ενεργοποιήθηκε η επιλογή «Reactions» (αντιδράσεις). Πρόκειται ουσιαστικά για μία «προέκταση» του «Like» που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ έξι συναισθημάτων.

Για να δηλώσουν μια αντίδραση, οι χρήστες του Facebook πρέπει απλά να κρατήσουν πατημένο το κουμπί «Like» στο κινητό ή το τάμπλετ ή να οδηγήσουν το βελάκι τους πάνω από το κουμπί του «Like» στους κλασικούς desktop υπολογιστές για να εμφανιστεί το μενού των προτεινόμενων εικόνων αντίδρασης και να πατήσουν Like, Love, Haha, Wow, Sad ή Angry, ανάλογα με το τι αισθάνονται για την ανάρτηση.

AP - Facebook - Like - αντιδράσεις - emoji - εικονίδια

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να το προσφέρουν σε όλους μας τους χρήστες. Θα συνεχίσουμε να ακούμε τα σχόλιά σας, για να βεβαιωθούμε ότι σας ικανοποιεί το νέο κουμπί. Ελπίζουμε να απολαύσετε τις νέες αντιδράσεις» ανέφερε η εταιρεία, η οποία επρόκειτο να ενσωματώσει και κουμπί «dislike» -κάτι που, τελικά, δεν έγινε, λόγω των αρνητικών αντιδράσεων.

AP - Facebook - Like - αντιδράσεις - emoji - εικονίδια

Πηγή:  antenna.gr

Δείτε επίσης

Διάλεξη με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στην Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Αθήνα, 15 Νοεμβρίου 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση …