Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Ως εθελοντής

Ως εθελοντής

Η φτώχεια συνιστά παραβίαση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Καταργεί την ουσιαστική συμμετοχή στην κοινωνική ζωή. Αποκλείει, απομονώνει, περιθωριοποιεί, επιβάλλει την κουλτούρα της σιωπής.

Σε μια προσπάθεια να ανακουφίσουν, έστω για λίγο, τη φτώχεια η Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, ΑΡΣΙΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Παύλου Μελά  στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Παύλου Μελά» δημιούργησαν ένα Δίκτυο  6 Κοινωνικών Δομών. Το Δίκτυο περιλαμβάνει το  Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Δημοτικό Λαχανόκηπο, τη Δομή παροχής Συσσιτίων, το Γραφείο Διαμεσολάβησης και την Τράπεζα χρόνου  για την υποστήριξη ατόμων και οικογενειών που πλήττονται οικονομικά και  αδυνατούν να ικανοποιήσουν καθημερινά βασικές βιοτικές τους ανάγκες.

Για να καλυφθούν οι  πάγιες ανάγκες του Δικτύου σε τρόφιμα, είδη καθημερινής ανάγκης και φάρμακα απαραίτητη είναι η ευαισθητοποίηση και η δραστηριοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

Ζητάμε εθελοντές με διάθεση, ενθουσιασμό και ενεργητικότητα, που επιθυμούν να συμμετέχουν με συνέπεια  στις δράσεις μας!

 

               Όσο δεν αντιδράς η «βία» θα φτάσει και σε σένα…

    Για να μην αποκλείεται  κανείς μην εξαιρείς τον εαυτό σου!

 

Συμπλήρωσε τη φόρμα εθελοντή…

πηγή: koinwnikesdomes.gr

Δείτε επίσης

Αποζημίωση υπαλλήλου για την παράλειψη διαλείμματος ανά δίωρο απασχόλησης ενώπιον οθόνης ηλεκτρονικού υπολογιστή

Μία ενδιαφέρουσα υπόθεση σχετικά με τη δυνατότητα αποζημίωσης υπαλλήλου δημόσιου νοσοκομείου για την μη τήρηση …