Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Τιμήθηκαν οι 2 αστυνομικοί που έσωσαν μια 20χρονη από πνιγμό – Βράβευση και των αριστούχων παιδιών αστυνομικών (βίντεο-φωτογραφίες)

Τιμήθηκαν οι 2 αστυνομικοί που έσωσαν μια 20χρονη από πνιγμό – Βράβευση και των αριστούχων παιδιών αστυνομικών (βίντεο-φωτογραφίες)

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καβάλας τίμησε το πρωί της Κυριακής, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τους δύο αρχιφύλακες του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας Δημήτρη Βαφειάδη και Βασίλη Σιγιάννη, οι οποίοι στις 26 Ιανουαρίου, στις 5 τα ξημερώματα (εν ώρα υπηρεσίας), ενημερώθηκαν ότι στο λιμάνι της Καβάλας νεαρή κοπέλα βρίσκεται μέσα στο νερό και καλεί σε βοήθεια. Τότε οι δύο αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Καβάλας έσπευσαν στο σημείο και χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξαν στα παγωμένα νερά της θάλασσας και έσωσαν την 20χρονη κοπέλα.

Αμέσως μετά την βράβευση των 2 αστυνομικών, βραβεύτηκαν και τα παιδιά των αστυνομικών που είτε αρίστευσαν, είτε πέτυχαν σε κάποια Σχολή των Ανώτατων ή Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φίλιππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. κ. Προκόπιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ – Θ Κώστας Αντωνιάδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γάκης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας και πρώην αστυνομικός Φωτεινή Κόγια, η οποία, μάλιστα, ήταν εμφανώς συγκινημένη, καθώς και αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

πηγή: kavala-portal.gr

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …