Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Αστυνομικά νέα / Οι αγρότες έπιασαν στον ύπνο την ΕΛ.ΑΣ στην Αττική Οδό -Εσπασαν τις μπάρες και έκλεισαν το δρόμο [εικόνες]

Οι αγρότες έπιασαν στον ύπνο την ΕΛ.ΑΣ στην Αττική Οδό -Εσπασαν τις μπάρες και έκλεισαν το δρόμο [εικόνες]

Και ενώ τίποτα δεν έδειχνε πως στο μπλόκο των αγροτών στην Αττική, στη λεωφόρο Μαρκοπούλου, θα επικρατήσει ένταση, οι αγρότες αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς και έκλεισαν κάθε δίοδο προς το αεροδρόμιο.

Περιπολικό είχε κλείσει το δρόμο για να μην περάσουν τα τρακτέρ που ήθελαν να κινηθούν προς το κέντρο για να συμμετάσχουν στο αγροτικό συλλαλητήριο. Στις 13:30 όμως οι αγρότες αιφνιδίασαν τις αστυνομικές δυνάμεις. Εσπασαν τις προστατευτικές μπάρες και περίπου 10 τρακτέρ ακινητοποιήθηκαν πάνω στη γέφυρα της λεωφόρου Μαρκοπούλου!

Εστι έκλεισε η έξοδος προς την Αττική Οδό και το αεροδρόμιο και εκατοντάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν σε κάποια στιγμή ουρά οκτώ χιλιομέτρων. Μάλιστα κάποιοι κατευθύνθηκαν προς το Ελ. Βενιζέλος με τα πόδια για να μην χάσουν την πτήση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ανοιξε το ρεύμα της Αττικής Οδού προς το αεροδρόμιο, αφού οι αγρότες μετακίνησαν τα τρακτέρ από τη μέση του οδοστρώματος στην άκρη του δρόμου.
Ετσι, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, ενώ παραμένει αποκλεισμένος ο κόμβος στο Μαρκόπουλο

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης

Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες – Βίντεο της Ελληνικής Αστυνομίας

Συμβουλές και οδηγίες για τις απάτες και τη μεθοδολογία των δραστών στην ενότητα “Οδηγός του πολίτη” …