Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Απαντήσεις στα ερωτήματα συναδέλφων για τις αποσπάσεις λόγω μεταναστευτικού.

Απαντήσεις στα ερωτήματα συναδέλφων για τις αποσπάσεις λόγω μεταναστευτικού.

Η Σ.Κ.Α.Υ. κινείται απαρέγκλιτα στο μονοπάτι του υγιούς και δημιουργικού συνδικαλισμού και σας ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα για κάθε θέμα που απασχολεί τον κλάδο μας.
Τις τελευταίες ώρες και κατόπιν των σχετικών διαταγών που εκδόθηκαν από το ΑΕΑ για ενίσχυση με δυνάμεις από όλη την επικράτεια μέσω δίμηνων αποσπάσεων στη Δ.Α. Θεσσαλονίκης και Δ.Α. Κιλκίς, έχουμε δεχτεί καταιγισμό ερωτημάτων από συναδέλφους που ενδιαφέρονται να αποσπαστούν, για διάφορες επιμέρους λεπτομέρειες.
Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι:
1] Ο ακριβής αριθμός αποσπάσεων για την Δ.Α. Θεσσαλονίκης δεν έχει δημοσιοποιηθεί και αναμένεται με νέα διαταγή, σε αντίθεση με τη διαταγή για τη Δ.Α. Κιλκίς που ο αριθμός είναι 105 άτομα.
2] Οι εν λόγω αποσπάσεις για την Δ.Α. Θεσσαλονίκης, θα γίνουν αδαπάνως για το δημόσιο και αφορούν συναδέλφους από το βαθμό του Αστυφύλακα έως αυτόν του Υ/Β’ (Ν.3686/2008) καθώς και Ειδικούς Φρουρούς, οι οποίοι όμως, υποχρεωτικά πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες τακτικών μεταθέσεων του 2015 από τους οποίους και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα της διαταγής:

apospaseis gia metanasteytiko
3] Όσον αφορά τα ερωτήματα για την μοριοδότηση ή όχι, για τις επόμενες τακτικές μεταθέσεις που θα αφορούν το έτος 2016, οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι με βάσει το άρθρο 3 του Π.Δ. 100/2003 όσοι αποσπαστούν στον τόπο συμφερόντων τους και για όσο διάστημα θα είναι αποσπασμένοι εκεί, ΔΕΝ θα λαμβάνουν τα μόρια της απόστασης. Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια μείωση του συνολικού αριθμού μορίων έκαστου ενδιαφερόμενου.
Δείτε το σχετικό άρθρο του π.δ. 100/2003:

arthro 3 p.d. 100/08arthro 3 p.d. 100/2003
Η Σ.Κ.Α.Υ θα συνεχίσει τον αγώνα που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, με δράσεις, προτάσεις, πρωτοβουλίες και διαρκή ενημέρωση για το τεράστιο ζήτημα του μεταναστευτικού-προσφυγικού σε σχέση με τον κλάδο μας στηρίζοντας τη συνολική προσπάθεια που γίνεται από το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος για το θέμα.

βρείτε μας στο facebook, ακολουθήστε μας στο twitter,

δείτε το κανάλι μας στο youtube και τις φωτογραφίες μας στο instagram

 

skay neo megali synadelfo

Δείτε επίσης

Μειωμένα ωράρια και αλλαγές στις άδειες δημοσίων υπαλλήλων

Ευνοϊκές αλλαγές για κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων στη χορήγηση αδειών και στην εφαρμογή μειωμένου ωραρίου εργασίας, …