Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Αδιέξοδο για το Αστυνομικό Τμήμα στη Νεάπολη

Αδιέξοδο για το Αστυνομικό Τμήμα στη Νεάπολη

«Καζάνι που βράζει» ξανά η κοινωνία της Νεάπολης, μετά και το αδιέξοδο που προκύπτει για το Αστυνομικό Τμήμα. Όπως όλα δείχνουν, θα μεταφερθεί στην έδρα του Δήμου Αγίου Νικολάου.
Τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι συλλόγων και πολίτες καταθέτουν έντονα την ανησυχία τους για την αρνητική εξέλιξη, την οποία θεωρούν ακόμα ένα χτύπημα για την ευρύτερη περιοχή.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ο οποίος ήδη προετοιμάζει σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νεάπολης μια ενημερωτική συνάντηση για την τοπική κοινωνία.
«Κάναμε όλοι μεγάλη προσπάθεια εκθέτοντας όλα τα προβλήματα, αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να αλλάζει ο σχεδιασμός. Κύριο μέλημά μας ήταν επίσης να τονιστεί η σοβαρότητα της έλλειψης αστυνόμευσης στο Επάνω Μεραμπέλλο, ειδικώς στις πιο απρόσιτες περιοχές του, κάτι που νομίζω το επιτύχαμε δίνοντας έμφαση στις πολλές περιπτώσεις παραβατικότητας που αντιμετωπίζουμε», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης Νίκος Συλλιγάρδος.

«Τώρα, αν οι ιθύνοντες της Αστυνομίας και της κυβέρνησης θεωρούν ότι η περιοχή θα αστυνομεύεται, επειδή όλα τα οχήματα βάζουν καύσιμα από πρατήριο της Νεάπολης, τότε σαφώς και μας κοροϊδεύουν και μας δείχνουν πόσο πολύ απαξιώνουν τον τόπο μας», τόνισε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νεάπολης κ. Σταύρος Τζώρτζης, που συμφωνεί με τις σκέψεις που πολλοί κάνουν. «Δεν αποκλείεται στο πίσω μέρος του μυαλού της πολιτείας να είναι και η μετακίνηση των Δικαστηρίων, ώστε να βρίσκονται κοντά στο κεντρικό Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής», πρόσθεσε.

πηγή: cretalive.gr, δημοσιεύτηκε στο policenet.gr

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …