Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / Τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσ/νίκης

Τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Θεσ/νίκης

ipalogo normal

Με μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή περίπου τετρακοσίων μελών, πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, της Ένωσής μας, την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 σε αίθουσα του ξενοδοχείου PORTO PALACE στην Θεσσαλονίκη.

Στην Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιήθηκε από κοινού με την Ένωση Αστυνομικών Ε.Α. Θεσσαλονίκης, όπως συμβαίνει τα τελευταία έξι (6) χρόνια, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. ΜΩΫΣΙΔΗΣ Βασίλειος, ο Παγκόσμιος Γενικός Γραμματέας I.P.A. κ. ΚΑΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης κ.ΣΑΚΟΝΙΔΗΣ Γεώργιος με σύσσωμο το Δ.Σ., το Μέλος του Δ.Σ. Εθνικού Τμήματος I.P.A. κ. ΧΡΑΠΑΣ Παντελής, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης κ. ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗΣ Θεοφάνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Σάμου κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Τρικάλων κ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Ξάνθης κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χρήστος με τον Αντιπρόεδρο κ.ΔΕΤΣΑΡΙΔΗ Δημήτριο, ο Ειδικός Γραμματέας της ΠΟΑΣΥ κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Θεόφιλος, ο Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ κ. ΔΡΟΣΟΣ Στέργιος,  η Πρόεδρος του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΖΩΗΣ” κ. ΚΥΛΑΦΗ Αγγελική και ο νομικός σύμβουλος των δύο Ενώσεων Δικηγόρος Θεσσαλονίκης κ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ Ιωάννης.
ipathessaloniki.gr
Στη Γενική Συνέλευση των δύο (2) Ενώσεων Νομού Θεσσαλονίκης, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης (I.P.A.) – Τοπική Διοίκηση Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Αστυνομικών εν Αποστρατεία Νομού Θεσσαλονίκης, που έγινε από κοινού στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Porto Palace Θεσσαλονίκης συμμετείχαν κει τα μέλη της Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης Θεόφιλος ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ και Στέργιος ΔΡΌΣΟΣ, ως εκπρόσωποι του συνδικαλιστικού κινήματος.

Δείτε επίσης

«Κυρία, με ακούς;» – H συγκλονιστική περιγραφή αστυνομικού που επανέφερε 53χρονη γυναίκα

Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Αστυνομία και ΕΚΑΒ στη λαϊκή της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών …