Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Επικαιρότητα / Κηρύσσουν τον πόλεμο στην κυβέρνηση οι Αστυνομικοί.

Κηρύσσουν τον πόλεμο στην κυβέρνηση οι Αστυνομικοί.

«Μας έδωσαν ελπίδες και μας αποπροσανατόλισαν»

Της Κωνσταντίνας Παλαιολόγου

Βράζουν οι ένστολοι στην Αχαία, που απειλούν με κινητοποιήσεις μέσα στα επόμενα 24ωρα, με αιχμή του δόρατος το ασφαλιστικό, κατηγορώντας τους κυβερνώντες για παιχνίδια στην πλάτη τους.

«Μας ξεγέλασαν, μας παραπλάνησαν, μας έδωσαν ψεύτικες ελπίδες, μας αποπροσανατόλισαν, αλλά μέχρι εδώ. Το ασφαλιστικό είναι κήρυξη πολέμου για εμάς και θα δείτε από τους ένστολους πράγματα που δεν έχετε ξαναδεί”.

Αυτό ανέφερε φανερά αγανακτισμένος στο patrastimes.gr, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαίας Σταύρος Τσεκούρας, τονίζοντας:

«Είχαμε υγιή ταμεία. Με το πρώτο μνημόνιο μας τα κατέστρεψαν και γλίτωσε ένα, το οποίο θέλουν τώρα να το εξαφανίσουν. Αλλά δεν θα τους περάσει. Αν θέλουν να λύσουν το ασφαλιστικό να πάρουν πίσω τα χρήματα από αυτούς που τα έφαγαν. Εμείς ανεχτήκαμε πολλά και τώρα οι Ενώσεις μας αποφασίζουν κινητοποιήσεις που δεν θα έχουν ξαναγίνει σε τέτοιο βαθμό, εκτός και αν ο ίδιος ο πρωθυπουργός ασχοληθεί μαζί μας και μας εξαιρέσει. Ούτε τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας που μας δικαίωσαν, δεν εκτέλεσαν.

Κρατούν με τέχνη όλους τους εργαζόμενους στο σκοτάδι σχετικά με το ασφαλιστικό, αλλά δεν θα μας πιάσουν πάλι στον ύπνο. Θα αντιδράσουμε ανάλογα με τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις που μας έδιναν όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση. Όταν ο σημερινός υπουργός Εργασίας ερχόταν στις συνελεύσεις της Ομοσπονδίας μας,  μας υποστήριζε και μας έταζε, ξεχνώντας τα όλα όταν ανέλαβε το υπουργείο», κατέληξε ο κ.Τσεκούρας, εν αναμονή της συνεδρίασης της Ομοσπονδίας για να διαμορφώσει το πλάνο των δυναμικών κινητοποιήσεων.

 

Πηγή: www.patrastimes.gr

Δημοσιευμένο: policenet.gr

Δείτε επίσης

«Κυρία, με ακούς;» – H συγκλονιστική περιγραφή αστυνομικού που επανέφερε 53χρονη γυναίκα

Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Αστυνομία και ΕΚΑΒ στη λαϊκή της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών …