Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Slider / Πόσο επιδρά ο χώρος εργασίας στην ψυχοσύνθεση μας και τι ρόλο παίζει στην εργασιακή μας καθημερινότητα;

Πόσο επιδρά ο χώρος εργασίας στην ψυχοσύνθεση μας και τι ρόλο παίζει στην εργασιακή μας καθημερινότητα;

Λάβαμε και δημοσιεύουμε από φίλο και αναγνώστη της σελίδας μας την παρακάτω επιστολή που αφορά μία έρευνα που γίνεται για ένα θέμα που ως κλάδος εργαζομένων βιώνουμε έντονα, καθώς η εργασιακή μας καθημερινότητα μας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό (χώροι, καθαριότητα, επίπλωση, περιβάλλον, μέσα με τα οποία καλούμαστε να εργαστούμε, κλπ), τόσο στην απόδοση μας, όσο και την προσωπική μας ζωή.

πάρτε μέρος στην έρευνα εδώ

Αξιότιμες/οι κύριες/οι,

Στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, η αισθητική του χώρου εργασίας (workspace aesthetics) αναφέρεται σε όλους εκείνους τους παράγοντες, του φυσικού και τεχνικού περιβάλλοντος της θέσης εργασίας (χώρος, διακόσμηση – επίπλωση, περιβάλλον), που επιδρούν στην συναισθηματική κατάσταση των εργαζομένων και ιδιαίτερα στην εργασιακή ικανοποίηση τους. Η διαχείριση της αισθητικής του χώρου εργασίας (workspace aesthetics management), αποτελεί σημαντικό εργαλείο της διοίκησης του κάθε οργανισμού στην επαύξηση των θετικών αποτελεσμάτων του.

Η παρούσα έρευνα, από τον Μεταπτυχιακό Σπουδαστή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Ιωάννη Μ. Τσολάκη, υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Στρατηγικού Μάνατζμεντ κ. Νικολαϊδη Σ. Χρήστου, MBA, PhD,προσπαθεί να εκτιμήσει πως επιδρά η αισθητική του χώρου εργασίας, στα συναισθήματα, στην εργασιακή εμπλοκή και εργασιακή ικανοποίηση των διοικητικών υπαλλήλων γραφείου.

Η παρούσα έρευνα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς τη δική σας ουσιαστική και φιλότιμη συμβολή, η οποία συνίσταται στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου που επισυνάπτεται. Παρακαλούμε αφιερώστε 10 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας και απαντήστε με προσοχή και ειλικρίνεια στις ερωτήσεις. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο, κάθε πληροφορία θα επεξεργαστεί με απόλυτη εχεμύθεια και θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για να υποστηρίξει την παρούσα ακαδημαϊκή έρευνα. Εάν χρειάζεστε επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το ερωτηματολόγιο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε τα αποτελέσματα της έρευνας, παρακαλώ συμπληρώστε την ταχυδρομική ή ηλεκτρονική σας (ή κάποιου γνωστού σας) διεύθυνση στο σχετικό κομμάτι στο τέλος του ερωτηματολογίου.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας και για την πολύτιμη συνεργασία σας!

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Μ. Τσολάκης,
Μεταπτυχιακός Φοιτητής
Διοίκηση Επιχειρήσεων(MBA)
e-mail: jon.tsolakis@gmail.com

Χρήστος Σ. Νικολαϊδης, MBA, PhD
Καθηγητής Στρατηγικού Μάνατζμεντ
Τηλ.2310891699,
e-mail: cnicol@uom.gr

πάρτε μέρος στην έρευνα εδώ

Δείτε επίσης

Κ.Δ. 27/2020 “Διευκολύνσεις πολύτεκνων οικογενειών κλπ κατά τη διάθεση τους για εκτέλεση υπηρεσίας”

Με την έκδοση της υπ’ αριθμ 27/2020 Κανονιστικής Διαταγής του κ.Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέχονται …