Τελευταίες Ειδήσεις
Αρχική / Προσφορές για όλους τους συναδέλφους / Ξενοδοχείο "ΕΛΑΤΙΑ HOTEL ***" στο Δάσος Ελατιάς στη Δράμα

Ξενοδοχείο "ΕΛΑΤΙΑ HOTEL ***" στο Δάσος Ελατιάς στη Δράμα

Το ξενοδοχείο “ΕΛΑΤΙΑ HOTEL” διαθέτει 10 προσεγμένα δίκλινα δωμάτια, όλα με θέα στο δάσος που περιτριγυρίζει όλο το ξενοδοχείο. Ένα εκ των δέκα δωματίων είναι για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Σε όλα τα δωμάτια του καταλύματος υπάρχει αυτόνομη θέρμανση, τηλέφωνο, τηλεόραση, ψυγείο και σεσουάρ μαλλιών.

Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για τους συναδέλφους (με την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας) και απαιτείται προηγούμενη επικοινωνία

  • Μονόκλινο με πρωινό 46€,
  • Δίκλινο με πρωινό 53€
  • Τρίκλινο με πρωινό 63€
  • Παιδιά ως 8 ετών δωρεάν

elatiahotel.gr

Δάσος Ελατιάς – Καράντερε,
Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε βιοποικιλότητα δάσος στην Ελλάδα και το δεύτερο στην Ευρώπη σε χλωρίδα και πανίδα, με 1.712 είδη χλωρίδας, 38 είδη θηλαστικών και 102 είδη πουλιών, εκ των οποίων τα 20 σπάνια ή υπό εξαφάνιση. Έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο μνημείο της φύσης από την UNESCO και ένα κομμάτι του είναι αυστηρά προστατευόμενο, το λεγόμενο παρθένο δάσος του Φράκτου.Το δάσος ελατιάς αποτελεί τέλειο προορισμό για περιβαλλοντική εκπαίδευση, για αυτο το ξενοδοχείο μας σας παρέχει έμπειρο πιστοποιημένο ξεναγό, ο οποίος αναλαμβάνει την ξενάγησή σας, μέσο πεζοπορίας, στο μοναδικό και σπάνιας ομορφιάς,πεζοπορία ,ποδηλασία καθώς και όμορφες διαδρομές με 4×4 στο δάσος της Ελατιάς. Η χλωρίδα της Ελατιάς είναι πλούσια σε πολλά ενδυμικά (τοπικά) είδη της Βαλκανικής περιοχής (πάνω απο 700 είδη). Καθώς και σε μερικά σπάνια , στον Ελλαδικό χώρο Επίσης συναντάται ποικιλία μανιταριών με πολλά εδώδιμα(βωλίτες, κοπρίνοι, αμανίτης, καίσαρος κ.α. ).Τέλος συναντάμε το σπανιο φαινόμενο των όξινων τυρφώνων που αποτελούν ένα ζωντανό παλαιοβοτανικό μουσείο και φέρνουν το χθες στο σήμερα.

HOTEL ΕΛΑΤΙΑ ***
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6948054356

Δείτε και κάντε like στη σελίδα του Ξενοδοχείου στο facebook 

logo_skay2

Find, Like, Share / skaythess facebook, twitteryoutubeinstagram

Δείτε επίσης

Εκπτωτική προσφορά 30% από το κατάστημα House of Sports στην οδό Μητροπόλεως αρ.26

Από το κατάστημα House of Sports που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Μητροπόλεως αρ.26 …